Bez Pavlovića na martovskom okupljanju, Nagelsmanova odluka daje nadu Fudbalskom savezu Srbije

Aleksandar Pavlović trenutno živi snove većine vršnjaka. Vezista, rođen 2004. godine, debitovao je tokom tekuće sezone za Bajern Minhen i odmah zaradio poverenje stručnog štaba na čelu sa Tomasom Tuhelom.

Dva gola i dve asistencije ubrzo su došli kao nagrada za trud i htenje, ali i kao dokaz kvaliteta koji poseduje momak srpskog porekla.

U nekoliko navrata isticao je Pavlović želju da uprkos korenima zaigra za državu u kojoj živi, ali ako je verovati nemačkim medijima, selektor Julijan Nagelsman neće računati na talentovanog vezistu ni tokom martovskih obaveza.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Isti izvori tvrde da je Nagelsman već doneo odluku i da će Pavlović ponovo zaigrati za U21 tim Pancera.

Potencijalnu šansu u celoj priči traži Fudbalski savez Srbije, koji bi Aleksandru, ako selektor Dragan Stojković to odluči, mogao da ponudi poziv za prvi tim Orlova već tokom narednog okupljanja.

Iskustva su različitog karaktera, imajući u vidu da je Lazar Samardžić odustao od Nemačke i postao standardan član srpske selekcije, dok je nekoliko godina ranije Marko Marin izabrao dres Pancera pre našeg nacionalnog tima.

Bonus video:

Postavi odgovor