MA DA LI JE OVO MOGUĆE? Prijović od Arapa dobio KOFERE NOVCA samo da ode!

Pomalo neverovatna vest nam dolazi ovog jutra. Naime, Aleksandar Prijović više neće biti član Al-Itihada koji je za to “zadovoljstvo” morao da plati ogroman novac.

Kako prenose grčki i poljski mediji, Prijović je od Arapa dobio ček na čak 11.000.000 evra samo da ode?! Prosto neverovatno…

Na toliku sumu novca je srpski fudbaler mogao da računa prevashodno zato što je imao još dve godine ugovora sa Al-Itihadom i astronomsku platu od 5.500.000 evra godišnje!

Nije Prijović hteo da se odrekne ni jednog centa iz ugovora sa klubom iz Saudijske Arabije koji je na kraju morao da popusti i plati bivšem reprezentativcu Srbije novac iz ugovora.

Kako se navodi, rastanak još uvek nije zvaničan, ali se očekuje da će uskoro sve biti i zvanično objavljeno i potpisano.

To znači da će Prijović sa čistim papirima moći da potraži novog poslodavca, a kandidata je nekoliko.

Poljski i grčki mediji su upleteni u priču pošto se spekuliše da su dva glavna favorita za potpis našeg napadača tamošnji velikani i bivši klubovi Prijoviča – PAOK i Legija.

Istina, pominje se da su za usluge Prijovića zainteresovani i pojedini ruski i turski klubovi kojima se sviđa što je 31-godišnji špic slobodan igrač.

Mogao je Prijović ove sezone da pojača i Crvenu zvezdu. Mnogo detalja je bilo dogovoreno, ali se celom poslu isprečio jedan nefudbalski uslov koji je Prijović postavio.

To je čelnike Crvene zvezde toliko iznerviralo, s obzirom na to da su već pomerili sve limite kada je u pitanju angažovanje Prijovića, da su se momentalno povukli iz pregovora.

Kasnije je i generalni direktor Zvezdan Terzić govorio da je Prijović nadobudan i da se neće uklopiti u Crvenu zvezdu.

Možda bolje sreće bude bio u PAOK-u ili Legiji. Sa silnim milionima koje je naplatio od Arapa to neće biti teško…

POKLON PRAVO OD MURINJA: Jokanović dobija vredno pojačanje!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Damir Mikec: U olimpijskom selu sam shvatio da sam osvojio srebro!

7 Komentara

  Sto bi pesma rekla za Prijovica “Totalna Anestezija” 😂😂😂😂😂😂😂😂

  Odgovori

  Hahah, ojadio ih brat Prijovic za sve pare😂😂😂

  Odgovori

  Prike batoooo daj neki dinar!?

  Odgovori

  Ovo je stvarno neverovatna i nestvarna vest da tako lepu sumu od 11.000.000 evra neko dobije zbog potpisanog i ne ispostovanog ugovora a za nista!!!!Blago Aleksandru Prijovicu,on zna sta radi!!!!

  Odgovori

  Auuu jel moguce ovako nesti…

  Eto kako se pokazao kada su jedva čekali da mu vide ledja u klubu ,bar je naplatio dobro

  Odgovori

  Da sam na njegovom mestu ne bih igrao fudbal više u životu! 😂

  Odgovori

Postavi odgovor