ANĆELOTI SAGLASAN SA SALAHOM: On je najbolji na svojoj poziciji na svetu!

Karlo Anćeloti odao je veliko priznanje Mohamedu Salahu, pred duel Real Madrida i Liverpula u finalu Lige šampiona.

Egipatski fudbaler ponovo dominira terenima širom Evrope.

Igrač Liverpula priželjkivao je u finalu Real kako bi se osvetio za bolan poraz 2018. godine. Potom je izjavio kako misli da nema boljeg igrača od njega na istoj poziciji.

Ako me poredite sa bilo kojim igračem na mojoj poziciji, ne samo u mom timu nego i na svetu, videćete da sam ja najbolji. Uvek sam fokusiran na svoj posao i dajem svoj maksimum, a i statistika će potvrditi moje reči. Uvek želim da imam novi izazov, da pokušam stvari da radim na drugačiji način i da napravim razliku za svoj tim, to je moj posao – izjavio je Salah za “beln sport”.

Kao odgovor na ovu konstataciju javio se trener Reala.

Salah je za medije rekao da je najbolji na svetu na svojoj poziciji. I ja se salžem sa njim. Na njenovoj poziciji, da, on je najbolji na svetu – rekao je Anćeloti.

Podsetimo, finale Lige šampiona zakazano je 28. maj. Nakon ovih reči nameće se pitanje da li je Anćeloti pokazao poštovanje prema protivniku ili je ovo početak “mentalnih igrica”?

MATIĆ I POGBA PONOVO SAIGRAČI? Junajtedov tandem opet u istom klubu!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PENALTY CHALLENGE: Barbi Afrika – Realno, pobednik Evrovizije mora biti, biti, biti… EP26

 

2 Komentara

    Sigurno,Salah je jedan od najboljih fudbalera danasnjice!!!!

    Pitam se kome pada na pamet da ovakve stvari sklapa u tekst,super sto je odlican u svom poslu ali neke stvari su preterivanje.

Postavi odgovor