FRKA OKO ŽIVKOVIĆA: PAOK hoće da zadrži Srbina, pa rasprodaje tim?!

Srpski fudbaler Andrija Živković pruža sjajne partije u dresu PAOK-a i grčki tim apsolutno želi da ga zadrži u svojim redovima, ali…

Pregovori su otpočeti još prošlog leta, ali tada su došli do zajedničke odluke da je bolje da sačekaju još malo i vide kako će se razvijati situacija na tržištu, alli i u njihovom dvorištu.

Naime, plan PAOK-a je bio da prodajom nekih igrača obezbede budžet za platu Živkovica i nekolicine važnih igrača, dok je Srbin želeo da dobije odredjenu garanciju.

Grčki mediji pišu da Živkovic vredi para i da će mu primanja biti u visini primanja Nelsona Oliveire i Jasmina Kurtića. Njih dvojica trenutno su najplaćeniji igrači PAOK-a, s tim što bi Srbin u novom sporazumu imao i brojne bonuse zahvaljujući kojima bi mogao na apsolutno prvo mesto po zaradi.

Sama osnovna Živkovićeva plata premašila bi 1.000.000 evra. Tako barem tvrde Grci, ali ostaje da vidimo da li ce se to i obistiniti.

ERAKOVIĆ ZA MERIDIAN SPORT: Znači mi svaki trening sa Dragovićem!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Marko Dugošija: Hteo sam da odustanem, a onda sam postao svetski prvak! | Sport Fokus Meridian EP27

 

7 Komentara

  Tesko da Paok moze da mu priusti toliku platu… Videćemo

  Andrija je zasluzio tu platu, sam nosi Paok na ledjima

  To je tacno,ali od nemanja goreg nema!Kako ce mu i odakle priustiti toliku platu….

  Nemaju puno opcija ili da mu obezbede bolje uslove ili da ostanu bez ključnog igrača.

  Pa dobro ako ti igrači nisu toliko bitni naravn oda de gledati da zadrze najbolje u ekipi

  Logičan potrez, treba rasprodati sve koji ne doprinose a na teretu su budžeta kluba kako bi se ispoštovali važni tj. ključni igrači.

Postavi odgovor