Audicija kod Milojevića: Zvezdino dete dve godine čeka i radi - sada želi da se nametne i ostane na Marakani

Prošlo je dve godine od kada je Zvezdino dete otišlo u inostranstvo – u potrazi za minutima, u potrazi za fudbalksom srećom. Sada više nije klinac, već ozbiljan momak koji želi da ispuni san – da konačno dobije pravu šansu na Marakani. Andrej Đurić ima priliku da se nametne Vladanu Milojeviću na zlatiborskim pripremama. Grafičar, Domžale i Spartak iz Trnave su bile stanice gde se kalio, a koliko je naučio i da li je dovoljno za Zvezdu – videćemo uskoro.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

Nakon odlaska Aleksandra Dragovića i Nemanje Milunovića, otvaraju se šanse za mlade, da kupe kartu i budu kraj Uroša Spajića u štoperskom tandemu. Jedan od kandidata je sigurno i Đurić.

“Srećan sam što sam ponovo u Zvezdi i što imam priliku da radim sa trenerom Milojevićem. Zaista ima odličan odnos sa svima nama i sve funkcioniše u najboljem redu. Za sada sam tu sa prvim timom, ali videćemo šta će biti. Što se mene tiče, daću sve od sebe da se nametnem i ostanem u Zvezdi”, počeo je Đurić.

Vremena za odmor gotovo da nije bilo, ali Beograđanin se ne žali.

“Treninzi su teški, ali sve funkcioniše kako treba. Lično nisam ni imao odmor, jer sam radio na saniranju manje povrede, tako da nisam ni stajao sa treninzima. No, sada sam u punoj snazi. Prija mi generalno rad ovde, ali kao i svaki igrač, najviše volim da radim sa loptom. Takođe, volim i vežbe sa tegovima. U suštini mi ništa ne pada teško”.

zvezda okupljanje trening 225713

Pozajmice su mu donele dragoceno iskustvo.

“Zadovoljan sam prethodnom sezonom, uprkos povredi. Drago mi je što sam imao priliku da igram Evropu i sada imam dodatno iskustvo za Zvezdu. Ako poredim Sloveniju i Slovačku, rekao bih da je prva liga razvojna, dok se u drugoj mnogo traži fizika. Nismo toliko radili sa loptom, sve je bilo podređeno fizici i bilo je baš zahtevno, ali i to je novo iskustvo”.

Rado se kapiten klase 2003 seća debija za prvi tim Zvezde.

“Mnogo mi znači to iskustvo. Samo kad uporedim prve pripreme koje sam prošao sa Zvezdom i ovo danas, sve je drugačije. Sad se osećam da mogu da se nosim sa svima. Naravno, vrlo se rado sećam i tog perioda kada sam debitovao za Zvezdu. Bilo je neverovatno iskustvo zaigrati na Marakani pred sjajnim navijačima. Bilo mi je puno srce”, zaključio je Đurić.

Bonus video:

4 Komentara

    Nametnuce se negde ali na pozajmici daleko od Zvezde

    Gde da se nametene kad je konkurencija prevelika da budemo iskreni

    Zvezda ima puno stopera,videcemo dal ce Djuric uspeti da se nametne.

    Nece se ovaj dugo zadrzati u Zvezdi to sam siguran

Postavi odgovor