Bajern i Liverpul u klinču zbog Barsinog igrača

Fudbalski klub Bajern Minhen pomno prati situaciju igrača Barselone Gavija, kao i finansijsku situaciju španskog kluba, preneli su danas nemački mediji.

Liverpul je nedavno bio zainteresovan da iskoristi situaciju u vezi sa ugovorom 18-godišnjeg igrača, pošto bi u slučaju da Barselona ne uspe da ga registruje, Kamp Nou na leto mogao da napusti kao slobodan igrač, preneo je Skaj Nemačka. Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da želi da dovede Gavija.

Kako je preneo Skaj i Bajern je zainteresovan za Gavija i mogao bi da pošalje ponudu ako Barselona ne uspe da ga registruje.

Barselona ima finansijskih problema, ali španski mediji preneli su da su klub i sam fudbaler optimistični da će na leto rešiti probleme sa ugovorom

Meridian ima najbolje kvote

Izvor: Beta

Bonus video:

3 Komentara

  Male su šanse da će Gavi u bliskoj budućnosti napustiti Barselonu, eventualno posle 2030-te

  Odgovori

  Kad je neko kvalitetan kao Gavi,svi ga zele u svom timu i Liverpul i Bajern,ali nadajmo se da ce Barsa uspeti da registruje tog sjajnog mladog igraca!!!

  Odgovori

  Zlatni momak privukao je mbogo pažnje na sebe očekivano su svi sada zainteresovani za njega mada mislim da će on ostati u Barsi

  Odgovori

Postavi odgovor