Bahar: Zvezda će biti sve bolja, mladi su budućnost kluba

Slavila je Crvena zvezda i u drugom prijateljskom meču. Iako igra još uvek nije po zamislima trenera Baraka Bahara, Izraelac ne krije da je za sada – zadovoljan.

Jasno je da Borac iz Banjaluke (2:0) nije pravi reper kvaliteta Zvezde, međutim napredak tokom pripremnog perioda je očigledan.

“Radimo veoma jako, visok je intenzitet treninga, i vidim da su nekim igračima “teške noge”, tako da sam morao malo i da ih odmaram. Svakako, bolja utakmica nego prethodna, i rival je bio na većem nivou. Vidno je da napredujemo, stvarali smo šanse i bićemo sve bolji kako vreme bude odmicalo”, rekao je novi trener crveno-belih.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Bahar je ponovo istakao da je veoma zadovoljan mladim igračima u klubu koji su i danas ostavili veliki trag na utakmici.

“Mladi igrači vredno rade i to mi je drago, nije dovoljno samo da budeš talentovan. Moraš da budeš i vredan. Svakako, reč je o talentovanim momcima koji su budućnost kluba. Zahvalio bih se i navijačima na podršci, bili su sjajni, vidim da gde god da igramo imamo podršku”, zaključio je izraelski stručnjak.

Crvena zvezda se vraća za Beograd već sutra da bi 2. jula krenula na put u Rusiju gde će igrati na veoma jakom turniru protiv Zenita, Fenerbahčea i Nefčija.

Bonus video:

4 Komentara

    Tacno je da buducnost ostaje na mladima,ali jos niko nije nista video od rezultata kojim bi bio zadovoljan!!

    Pravi ispit će imati protiv Zenita i Fenerbahčea, tad ćemo videti koliko su spremni i sposobni

    Ovi prijateljski mečevi su najbolja prilika da Bahar vidi gde greše i šta treba popraviti ili pojačati

    Sve ide kako treba zvezda raste kao klub jako brzo nadam se da će rako biti i u budućnosti

Postavi odgovor