Bavarci kopiraju Barsin recept: Tuhel bi mogao i da ostane!?

Ćavi je u više navrata izjavio da će na zimu napustiti Barselonu da bi se, nakon novih rundi pregovora sa upravom predomislio i odlučio da ostane. Nešto nalik katalonskom receptu bismo, uprkos svim ranijim koracima mogli da vidimo i u Minhenu.

SPECIJALAN POKLON STIŽE: Registruj se i opremi stan – vaučer od 10.000 EUR te čeka!

Naime, Tomas Tuhel bi, prema pisanju “Skaj Sporta”, posle svega mogao da ostane u Bajernu i posle leta.

Iako je za razliku od Ćavija koji je sam ponudio ostavku u njegovom slučaju uprava saopštiča takvu odluku, šanse za ostankom Nemca rastu iz dana u dan.

Glavni razlog je to što se Bajern suočava sa neočekivanom situacijom jer ne uspeva da pronađe “ime” sa autoritetom i kredibilitetom, nekoga ko je u rangu Tuhela.

Ćabi Alonso, Julijan Nagelsman, Roberto De Zerbi, Ralf Ranhnik, Jirgen Klop, Hansi Flik, Zinedin Zidan su treneri koji su jasno i glasno rekli “ne” bavarskom gigantu. Rasplet kakvom se niko na “Alijanc areni” nije nadao.

Poslednji u nizu imena za koja je Bajern zainteresovan je Đulen Lopetegi, ali u ovom trenutku Tuhelove šanse za ostanak rastu, i to iz dana u dan.

Navodno su Maks Eberl i Kristof Frojnd, prvi operativci kluba raspoloženi za tu opciju, posebno gledajući igre tima u finišu sezone, pre svega u Ligi šampiona. Navodno ni Manuel Nojer, čovek koji “drži” Bajernovu svlačionicu ne bi imao ništa protiv.

Ipak, još uvek nema konkretnih koraka u tom pravcu.

Ni sam Tuhel verovatno ne bi imao ništa protiv takve situacije. Na nedavnoj konferenciji za novinare istakao je da s obzirom da ima aktuelan ugovor je “sve moguće”, iako je dodao da ima dogovor sa upravom da isti bude ranije završen.

Deluje da bi Nemac, posebno ukoliko uspe da odvede Bajern u finale Lige šampiona, možda i korak dalje imao ozbiljnog keca u rukavu.

Bonus video:

2 Komentara

    Nije to dobra opcija ovaj čovek će ih skroz ukanaliti ,neka ga menjaju dok još nije kasno

    Sad kad su videli da nemaju adekvatno rešenje, trazice od njega da ostane sigurno, uostalom videćemo na šta će se odluciti bavarci

Postavi odgovor