Bolonja nema dilemu: Hoćemo ovu dvojicu Srba

Odlično je Bolonja odigrala ove sezone u Seriji A. Tijago Mota je napravio zaista fantastičan posao devetim mesto zbog čega je uprava kluba rešila da ga nagradi pojačanjima.

I to ne bilo kojim već u vidu dvojice Srba. Da nisu u pitanju samo glasine govore i reči tehničkog direktora Bolonje Đovanija Sartorija.

EKSKLUZIVNO – registruj se i osvoji do 120.000 RSD bonusa na uplatu prvog depozita

Naime, on je potvrdio da klub radi sve što može kako bi obezbedio potpise levog beka Fiorentine Alekse Terzića i krilnog igrača Vojvodine Uroša Kabića!

“Kabić je bez ikakve dileme interesantan tip fudbalera, mladi momak sa sjajnim potencijalom. Može da donese mnogo toga onome ko ga angažuje”, rekao je Sartori.

Kako su italijanski mediji prenosili poslednjih dana, Bolonja je na sto Vojvodine (sa kojom inače ima potpisanu tehničku saradnju) stavila tačno 2.000.000 evra.

Nešto će teže do potpisa Alekse Terzića koji je alternativa za kapitena Kristijana Biragija. Srbin je imao jako solidnu ulogu ove sezone i teško je očekivati da ga Fiorentina pusti tek tako.

fiorentina-aleksa terzić
Bolonja je zagrizla za Aleksu Terzića
(FOTO: Guliver)

Jedino ukoliko prevlada želja Terzića za nešto većom ulogom i minutažom koju bi u Bolonji svakako mogao da dobije pre nego u Firenci.

“S druge strane, Terzić je fudbaler kojeg poštujemo i pratimo od zime. Videćemo šta će da bude u narednim danima”, poručio je Sartori.

Mogli bismo da imamo novu družinu Srba u Seriji A naredne sezone i još jedan klub koji ćemo pomno pratiti…

Bonus video:

2 Komentara

    Ja mislim da Kabic potpisuje sta vise ubedjen sam. Dok oko Terzica e tu vec Fiorentina odlucuje.

    Odgovori

    Z Bolonji se Srbi uvek visoko kotiraju tako da ova dva igrača i teka kako mogu da budu vekika pojačanja.

    Odgovori

Postavi odgovor