Haos u Brazilu: Izjednačenje u 99. minutu, pa opšta tuča - sudija se branio zastavicom (VIDEO)

Haotične viđene su po završetku jednog meča u Kupu Brazila, gde je tim brazilske Serije A Botafogo golom u devetom minutu nadoknade izbacio Segipe.

Četvrtoligaš je imao prednost od 1:0 do 99. minuta, ali je gost posle trećeg uzastopnog kornerom duboko u sudijskoj nadoknadi izjednačio na 1:1 i prošao dalje, prema pravilu koje nalaže da bolje rangirani klub u ranoj fazi takmičenja prolazi dalje u slučaju izjednačenog rezultata.

Ipak, dramatična završnica uakmice nije ono što je obeležilo ovaj susret. Nakon poslednjeg zvižuduka, predsednik kluba Segipe Ernan Sena napao je linijskog sudiju Braulija da Silvu Mačadu, a onda napustio teren krvave glave pošto se arbitar branio tako što ga je udarao zastavicom u glavu.

Bio je to tek deo viđenih sukoba. U drugom je fizički napadnut Luis Kastro, trener Botafoga. Kasnije je na njega bačena i časa. Na kraju se umešala policija i sudije bezbedno ispratila sa stadiona.

Skandalozne scene možete pogledati ovde:

Meridian nudi najbolje kvote na sve sportove

Bonus sadržaj:

6 Komentara

  I ja ne znam zasto prodizavaju utakmice po 100minuta.Onda se desi nesto u dubokoj nadoknadi i eto problema.

  Ovakve stvari moze samo Brazil da priredi. Ovo je nesto sto se ne vidja svaki dan.

  Utakmice u Brazilu su visoko rizične, treba policija uvek da stoji uz teren i to sa svih strana

  Ništa novo kad je Brazil u pitanju, sve je dobro samo da nema nastradalih

  Haos na terenu ,neverovatno kakve odluke donose sudije nekada ali i reakcije ovih igrača su pretjerane u svakim smislu imaces lete kazne na sve strane

  Uvek sudije nesto zakuvaju iskreno. Sve ovo je zbog sudija. Definotivno veliki previdi.

Postavi odgovor