POPUŠTANJE MERA: Čelsi može da prodaje ulaznice za Ligu šampiona, ali...

Britanska vlada će dozvoliti fudbalskom klubu Čelsi da ponovo prodaje karte ali pod uslovima nametnute licence, što znači da će navijači Real Madrida moći da prisustvuju četvrtfinalu Lige šampiona na Stamford Bridžu.

Čelsiju je zabranjeno da prodaje ulaznice nakon što su vlasniku kluba, Rusu Romanu Abramoviču uvedene sankcije, zbog njegovih veza sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Čelsiju je dodeljena licenca da nastavi sa radom, ali sa strogim ograničenjima za svoje komercijalne poduhvate. Vladin dokument, u koji je imao uvid AP, pokazuje da uslovi licence sada dozvoljavaju ponovnu prodaju karata za Ligu šampiona.

Čelsi u aprilu gostuje Real Madridu u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona. Ublažavanje mera znači da će Čelsi moći da prodaje karte, ali neće dobiti novac od prodatih ulaznica.

Čelsi ne može da prodaje karte za domaće utakmice Premijer lige svojim navijačima, ali gostujući navijači sada mogu da kupe karte.

Navijači Čelsija će moći da prisustvuju polufinalu FA kupa na Vembliju protiv Kristal Palasa, a prihod od prodatih karata će dobiti organizator takmičenja.

Izvor: Beta

KANDIDATI ZA KUĆU SLAVNIH: Nemanja Vidić nije samo u društvu velikana, on je velikan!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PRAVE PRIČE JAKIH ŽENA: Andrea Lekić EP03

 

3 Komentara

    Sramno sta rade ovako velikom klubu…

    Idu na to da ugase Celzi koliko ja vidim…

    Ko zna sta bi sve da ugase,samo mi to ne znamo.

Postavi odgovor