Zvezda dobila idealnu šansu da potpiše novog napadača

Juri Crvena zvezda napadača. Prioritet je da se novi špic angažuje tokom zimskog prelaznog roka. A čini se da je prva Srbije dobio idealnu šansu.

Čeka se samo i zvaničan rastanak sa Kalifom Kulibalijem koji nije pokazao gotovo ništa od dolaska na Marakanu kako bi se otvorilo mesto za novog fudbalera u navali.

Ostaće trener Miloš Milojević samo na Aleksandru Pešiću i Jovanu Mijatoviću koji mogu da izguraju sezonu do kraja, ali će za leto i potencijalno učešće u Ligi šampiona faliti još neka opcija u samom špicu.

A Zvezda bi mogla da iskoristi ukazanu priliku pošto će uskoro slobodan igrač postati bivši reprezentativac Srbije – Đorđe Despotović!

Kako prenose ruski mediji, njegov klub Arsenal iz Tule želi da smanji budžet pošto mu ne ide najbolje u misiji povratka u prvu ligu Rusije.

Trenutno je Arsenal na šestom mestu tabele, a kako Despotović ima najveću platu u timu, ideja je da se njemu ponudi sporazumni raskid ugovora i na njegovo mesto dovede jeftiniji špic.

đorđe despotović-rubin-real madrid
Despotović postaje slobodan igrač!
(FOTO: Starsport)

Zvezda bi mogla da odigra upravo na tu kartu i dovede fudbalera za kojeg ne bi morala da plati ni cent obeštećenja. Pride bi dobila i vrlo iskusnog napadača koji je 30 godina svašta prošao u karijeri.

Najblistavije trenutke karijere je Despotović imao u Rubinu iz Kazanja. Usledio je odlazak u Arsenal. Zvezda ga je čak i tada tražila, ali su Rusi zahtevali veliki novac na ime obeštećenja.

Crta se sada sve da se Despotović vrati na Marakanu…

“On može da dogura do 800 golova”

 

2 Komentara

    Što da ne , bolje njega da dovedu nego nekog stranca

    Biće da se nameračila Zvezda da vrati kući svoje dete

Postavi odgovor