Crveno-beli upalili sveće stradalima u školi Vladislav Ribnikar

Fudbaleri Crvene zvezde okupili su tokom dana ispred Osovne škole Vladislav Ribnikar na Vračaru, gde su odali počast žrtvama masakra.

Na Vračar su došli kapiten Milan Borjan, zatim Aleksandar Pešić, Aleksandar Katai, Slavoljub Srnić, Marko Gobeljić, Milan Rodić tim menadžer Mirko Abramović.

„Anđeli naši, vi i vaš dobri anđeo čuvar živećete večno u srcima svih nas. Molimo se za oporavak svih vaših drugara i nastavnice. Molimo se i da vaše porodice imaju dovoljno snage da prežive neizmerni, nesagledivi gubitak“, stoji na Tviter nalogu Crvene zvezde.

Ispred osnovne škole na Vračaru sveće su upalili i predsednik FSS Dragan Džajić, generalni sekretar Jovan Šurbatović.

Podsetimo, i na utakmici protiv Voždovca, koju su crveno-beli odigrali u ponedeljak u okviru Superlige, igrači su transparentom zajedno sa igračima domaćeg tima odali počast nastradalima, dok su Delije, koje zbog odavanja počasti žrtvama nisu navijale, istakle transparente sa imenima i prezimenima svih žrtava stravičnih zločina na Vračaru i u Mladenovcu dan kasnije.

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

Bonus video:

2 Komentara

    Beskrajna tuga,nema reci kojom se to moze opisati,treba stalno da mislimo na stradale Andjele i da im palimo svece za pokoj duse.

    Tako treba, podrška je potrebna u ovim teškim trenucima

Postavi odgovor