Koliko je miliona Zvezda uštedela na odlascima igrača?

Postavljanjem Baraka Bahara Crvena zvezda je ovog leta odlučila da izvrši pravu malu revoluciju. Igrački kadar će biti značajno smanjen što će klubu doneti i ogromnu uštedu u budžetu.

Za sada su potvrđeni odlasci Veljka Nikolića, Aleksandra Pešića, Radovana Pankova, Nemanje Motike, Nenada Krstičića…

Čekaju se zvanične potvrde odlaska kapitena Milana Borjana, Marka Gobeljića, Zorana Popovića, Petra Stanića, Nikole Kneževića, dok neće biti otkupljen ni ugovor Marka Rakonjca.

EKSKLUZIVNO – registruj se i osvoji do 120.000 RSD bonusa na uplatu prvog depozita

Kako će se Zvezda rastati maltene sa celim jednim timom, očekuje se ozbiljna ušteda u budžetu, a prema saznanjima B92 ona će biti malo manja od 4.000.000 evra!

Tačnije, 3.700.000 evra više će Zvezda imati u budžetu koja može da potroši na nova pojačanja kojih će izvesno biti u narednom periodu.

Prema svim informacijama samo se čekaju zvanične promocije Žan Filip Krasoa i Edmunda Ada, dok je blizu kraja i posao oko Emanuela Late Lata.

Ranije su kapirsani Marko Stamenić i Piter Olajinka pa nema sumnje da će ovih pet igrača značajno koštati i popuniti rupu od onih 3.700.000 evra viška.

Da ne zaboravimo da je ugovoren i golman Omri Glazer, a čeka se još nekoliko pojačanja, pre svega u sredini terena i to na pozicijama “šestice” i “desetke”.

Jasno je da će Crvena zvezda u narednoj sezoni u kojoj se igra Liga šampiona imati značajno drugačiji izgled tima…

Bonus video:

2 Komentara

    Nije to ušteda ako će Bahar da ih zameni sa drugim stranim igračima da nam ne bude posle skuplja dara nego mera!!!

    Džaba im ta ušteda kad neće imati zamene na klupi da odmore glavne igrače

Postavi odgovor