Crvena zvezda pustila u prodaju sezonske ulaznice za Ligu šampiona

Fudbalski klub Crvena zvezda je pustio u prodaju Premijum sezonske ulaznice.

Klub iz Ljutice Bogdana je pustio u prodaju “Premijum sezonske ulaznice” za sezonu 2023/24, a to podrazumeva paketa karata za sve domaće utakmice grupne faze Lige šampiona i sezonsku kartu za sva domaća takmičenja (Superliga i Kup Srbije).

Takođe, na sve to svi koji kupuju “Premijum” ulaznice imaju popust od hiljadu dinara.

Svi vlasnici sezonske ulaznice za prethodnu sezonu po znatno nižim cenama mogu da pazare Premijum sezonske ulaznice za iduću sezonu, a jedini uslov je i da u sezoni 2023/24 budu članovi kluba.

“Naš klub je odlučio da kupovinu PREMIJUM sezonskih karata omogući svim zvezdašima uz kupljenu članarinu za sezonu 2023/24. Ispunjene tribine i nove evropske pobede su san svih nas, a od mesta na svakoj utakmici Crvene zvezde na Marakani vas deli samo nekoliko klikova”, poručuju sa stadiona Rajko Mitić.

Za one koji imaju sezonsku kartu iz prošle sezone, obnova preko veb stranice košta od 9.500 (Sever), preko 16.000 (Istok) do 19.500 (Zapad). Za one koji kupuju novu Premijum ulaznicu, cene su sledeće: sever (14.500), istok (25.000) i zapad (30.000).

“Utakmice Crvene zvezde, a naročito u Ligi šampiona su uspomene za ceo život. Kako bi verna zvezdaška publika ponela najlepša sećanja i u želji da svima omogući najveći komfor tokom boravka na stadionu „Rajko Mitić“ naš klub će unaprediti infrastrukturu. U planu je kompletno renoviranje zapadne, istočne i južne tribine, uz to na severnoj tribini će biti postavljen novi šank, dok će se kapacitet zapadne tribine smanjiti u cilju sprečavanja stajanja tokom trajanja utakmice”, poručuju iz Zvezde.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Bonus video:

2 Komentara

    Već sam je obnovio online, najbolja opcija

    Ti paketi ulaznica su pravo bogatstvo,neka je sa srecom svima koji ih poseduju!

Postavi odgovor