Terzić: Imaćemo šest ili sedam novih igrača u startnoj postavi

Predsednik FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić govorio je o novom treneru ekipe Baraku Baharu, sezoni koja dolazi, ali i drugim temama.

Terzić je stigao u klub iz Ljutice Bogdana pre devet godina i od tada su osvojeni brojni trofeji.

Ulazimo u novu sezonu sa novim trenerom Barakom Baharom, koga smo dugo želeli u našem klubu i od koga mnogo očekujemo. Počinjemo pripreme sa već formiranim timom“, rekao je Terzić u razgovoru za Tanjug

Najavio sam pre nekoliko meseci da ćemo rekonstruisati tim jer smo svesni da nam je bila potrebna sveža krv i nova energija, dodao je on.

“I to smo uradili, Imaćemo šest ili sedam novih igrača u startnoj ekipi. Do polaska na Zlatibor očekujem da završimo sva planirana pojačanja“.

Nekada smo u ovo vreme iščekivali žreb za prvo kolo kvalifikacija evropskih takmičenja, a danas razmišljamo o 19. septembru kada startuju utakmice grupne faze Lige šampiona, podsetio je Terzić.

“Imamo dovoljno vremena i dovoljno jakih utakmica da novi trener upozna igrače sa svojim načinom rada i da igrači shvate šta on traži od njih”, podvukao je on.

EKSKLUZIVNO – registruj se i osvoji do 120.000 RSD bonusa na uplatu prvog depozita

Na današnji dan pre devet godina sam došao u Crvenu zvezdu, za to vreme smo osvojili sedam šampionskih titula i imamo sedam učešća u grupnim fazama UEFA takmičenja, naglasio je Terzić.

“Ali moram da kažem da je Crvena zvezda danas jača nego ikada do sada u prethodnih devet godina i ubeđen sam da će naši navijači uživati u ovoj sezoni”, poručio je Terzić.

Bonus video:

2 Komentara

    Znali smo da nas očekuju velike promenecsamo će morati malo da se ubrzaju sa pojačanjima jer će i pripreme još malo

    Nadajmo se da ce biti tako,i da ce nova postava tima biti jos bolja i uspesnija,daj Boze!!!!

Postavi odgovor