Zvezda počela sa pripremama, fale stranci i tri Orla

Crvena zvezda je počela sa pripremama za novu sezonu. Vladan Milojević je okupio većinu prvotimaca, dok će se ostali igrači, kako zbog reprezentacije, tako zbog dužeg odmora, naknadno priključiti treninzima.

Opravdano su odsutni Omri Glazer, Kings Kangva, Gelor Kanga, Šerif Endiaje, Hvang In Bom, Naser Điga, Uroš Spajić, Srđan Mijailović i Nemanja Stojić, a povređeni su Vladimir Lučić, Miloš Degenek i Adem Avdić.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

Milojević je treninzima priključio nekolicinu igrača iz omladinske selekcije – Vasilije Kostov, Đorđe Ranković, Aleksa Vasilić, Željko Vukojević.

Tu su i novajlije Luka Ilić i Dalsio, a ima i povratnika sa pozajmica poput Jegora Pruceva, Andreja Đurića i Uroša Kabića.

Prema već objavljenom planu, Zvezda će biti dva dana u Beogradu, pa se od 19. juna seli na Zlatibor, gde će provesti do 29. juna i odigraće jednu prijateljsku utakmicu. Protivnik će biti Mladost iz Lučana.

Potom sledi povratak na Rajko Mitić, ali se potom ubrzo sele u Rusiju, tačnije u Sankt Peterburg, a tamo će, za sada, odmeriti snage protiv Zenita i argentinskog Tigrea.

WhatsApp Image 2024 06 17 at 17.38.57
Foto: Meridian sport

Bonus video:

3 Komentara

    Zvezdi treba jos pojacanja,nadam se bombi prelaznog roka u vidu Radonjica.

    Nadam se da ce krenuti Kraso da gazi i pokazati da je ovo njegova sezona!

    Pametno što je Milojević priključio omladince timu jer im je čak 9 igrača opravdano odsutno.

Postavi odgovor