Čukarički doveo zamenu za Pankova

Sjajno je igrao Radovan Pankov u prolećnom delu šampionata za Čukarički. Nažalost, klub je morao sa njim da se rastane pošto je otišao u Poljskoj, pa je klub danas našao zamenu za bivšeg igrača Crvene zvezde.

Naime, kako je Čukarički potvrdio na zvaničnom sajtu novi štoper kluba će biti – Nemanja Ćalasan!

Radi se o bivšem igraču Spartaka iz Subotice koji je prethodne četiri godine proveo u Portugaliji. Dve sezone je nastupao za Šaves, da bi isto toliko branio boje Lejšoesa.

EKSKLUZIVNO – registruj se i osvoji do 120.000 RSD bonusa na uplatu prvog depozita

Kako mu je istekao ugovor sa portugalskim drugoligašem, tako se Čukarički bacio u akciju i sa 27-godišnjakom dogovorio saradnju u naredne dve sezone.

“Izuzetno mi je prijalo kad sam prvi put čuo da ima interesovanja ljudi iz Čukaričkog. Bio sam i iznenađen, ali izuzetno dobro poznajem ovaj klub, u kojem imam dosta drugara, prvotimaca sa kojima sam već nastupao u drugim sredinama. Ovo je zdrava sportska priča i uz ambicije koje klub ima i činjenicu da će igrati u Evropi, to me je najviše privuklo da se vratim u srpski fudbal”.

Istakao je visoki štoper da je upoznat sa dešavanjima u Super ligi Srbije bez obzira na to što dugo nije igrao u njoj.

“Pratio sam Superligu. I baš sam ispratio Čukarički u drugoj polusezoni, kao da sam znao da ću doći ovde. Gledao sam i Spartak, klub u kojem sam ponikao, tako da sam dobro upoznat sa dešavanjima u srpskom fudbalu”, zaključio je Ćalasan.

Bonus video:

6 Komentara

  Sve ukupno se nije baš proslavio u Portugalu za par sezona koliko je odigrao za oba tamošnja kluba. Videćmo kakav će biti u Čukaričkom

  Jako ozbiljno se Cukaricki priprema za sledecu sezonu!!!

  Verujem da mu nije drago što je morao da se vrati ali bolje išta nego ništa

  Nije tesko zameniti Pankova. Ipak, je ovaj Ćalasan iskusan igrač sa internacionalnim iskustvom

  Odlicno pojacanje Čukaričkog. Radi se o jednom kvalitetnom igraču.

  Čukarički se ne sali. Ovim pojačanjima pokazuje polako da zeli da igra neku ulogu u Evropi.

Postavi odgovor