Partizan putuje na Banovo Brdo - fudbala će ipak biti?

Fudbaleri Partizana će se uputiti na Banovo Brdo, gde bi trebalo, kao što je najavljeno da nastave odložen meč sa Čukaričkim, u okviru poslednjeg 30. kola Super lige Srbije.

Iako je iz Čukaričkog stigla vest da neće igrati utakmicu i da zahtevaju da bude zabeležen službeni rezultat (3:0), Partizan će ipak doći na Banovo brdo, prenosi Telegraf.

Meč između Čukaričkog i Partizana je trebalo da odigran u utorak od 18 časova, utakmica je normalno počela, ali posle svega nekoliko minuta je došlo do prekida, kada su navijači crno-belih počeli da ubacuju baklje na teren.

Posle kraće pauze su navijači nastavili da ubacuju baklje, pa je došlo i do obračuna sa Žandarmerijom prilikom pražnjenja tribina.

Kada je tribina sa najvatrenijima ispražnjena, došlo je do nemira na drugom delu tribine. Tada je usledio novi prekid i neizvesno je bilo da li će meč uopšte biti nastavljen.

Čukarički je bio za nastavak igre, dok igrači Partizana nisu želeli da igraju odmah.

Na kraju je glavni sudija Milan Mitić odlučio da se meč prekine i da se meč odigra 24 sata kasnije pred praznim tribinama.

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

BONUS VIDEO:

3 Komentara

    Najpostenije bi bilo da Cukaricki dobije sluzbeni rezultat 3:0,jer niti su njegovi navijaci pravili problem,niti su oni prolongirali utakmicu,posle sve one sramote sto su navijaci Partizana uradili….

    Da je pravde i prava utakmica je trebala da bude zavedene zvaničnim rezultatom u korist Čukaričkog

    Neverovatno šta rade .. kako bih vorl oda Cukaricki pobedi na ovoj utakmici bas zbog svega sto se izdešavalo

Postavi odgovor