Čukarički predstavio novog golmana, Mirković: Da vratimo klub u Evropu

Nikola Mirković u naredne dve godine čuvaće mrežu Čukaričkog. Jedan od najboljih golmana u Supeligi Srbije prošle sezone, na Brdo je stigao posle odlaska Nemanje Belića i Nenada Filipovića, kojima su istekli ugovori.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

Kako je rekao za klupski sajt, prvi utisci po potpisivanju ugovora su – fenomenalni.

Presrećan sam što sam došao u ovakav klub, izuzetno dobro organizovan. Kad je sezona završena dobio sam poziv Čukaričkog, brzo smo se dogovorili, želja za saradnjom je bila obostrana.”

Nove saigrače dobro poznaje:

Sa Nemanjom Milojevićem sam igrao u Novom Pazaru, sa Đorđem Ivanovićem u Spartaku, Docića i Stevanovića znam dugo sa superligaških terena, mnoge druge takođe… Sa trenerom golmana Oliverom Kovačevićem sam radio još dok smo bili u OFK Beogradu”,  dodao je Mirković.

O ambicijama, na ličnom i klupskom planu, kaže…

Želja je da vratimo ovaj klub tamo gde zaslužuje, a to je u Evropu. Trudiću se da svojim partijama pomognem Čukaričkom. Lično, uvek sam voleo da moja mreža ostane mirna, nadam se da će to biti slučaj u što više mečeva u narednoj sezoni.”

Za svoj bivši klub, Novi Pazar, Mirković je imao samo reči hvale, uz zahvanost na prethodnom periodu provedenom u ovom superligašu.

Želeo bih da se zahvalim svima u Novom Pazaru, ljudima u klubu i navijačima za predivnih godinu dana. Nosio sam kapitensku traku, bila je to velika čast za mene. Još jednom hvala im i želim im svu sreću”, istakao je Mirković.

Bonus video:

2 Komentara

    Zavidna karijera, ima čak i dve sezone u Evropi pa možda i doguraju do tamo ali turistički

    Na kraju su uspeli da ga uzmu iz Pazara

Postavi odgovor