Damjanović: Videli smo kakav fudbal možemo da igramo, momci su zaslužili i poslednji korak

Kadetska reprezentacija Srbije bila je nadomak plasana u finael Evropskog prvenstva. Orlići su u okršaju sa Portugalijom imali dva gola prednosti, ali su u završnici poklekli i stali na korak od borbe za pehar Starog kontinenta.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa.

Po okončanju meča, selektor Jovan Damjanović koji zbog suspenzije nije mogao da vodi meč sa klupe istakao je da je ponosan na igru i ponašanje svojih izabranika

“U prvom poluvremenu smo videli kakav fudbal možemo da igramo, mogli smo da postignemo još neki gol. Portugal je dobra ekipa, bila je otvorena utakmica. Imali smo još dve prilike u drugom poluvremenu, mogli smo da privedemo meč kraju. Morali smo da vršimo prinudne izmene, nismo mogli da nastavimo sa igrom iz prvog poluvremena, kad smo igrali do noge… Morali smo da se branimo, pokazali smo da to generalno možemo da radimo”, rekao je Damjanović i dodao:

“Mogli smo da jednim golom iz već viđenih situacija da privedemo sve kraju. Čestitam momcima na čitavom turniru, zaslužili su i ovaj poslednji korak. Izdvojio bih njihovo ponašanje van terena, kvalitet koji su pokazali, kao i rezultat koji su ostvarili, plasirali su se među četiri najbolje ekipe”.

Bonus video:

3 Komentara

    Na kraju decaci su ostali bez energije i psihicke stabilnosti!

    Steta bas imali smo sve u svojin rukama ali nismo uspeli da sačuvamo prednost nazalost ,mada pokazali smo odličan Fudbal

    Svaka im cast na igri koju su prikazali

Postavi odgovor