"Delije" najavile povratak

Crvena zvezda dočekuje Vojvodini na “Marakani“, a “Delije” su najavile da će navijati na beogradskom stadionu, što nije bilo slučaj na prethodne dve utkamice.

Zvezdini navijači su se oglasili saopštenjem i pozvali sve da budu na stadionu kako bi pružili podršku svom klubu u duelu protiv ekipe Radoslava Bataka.

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

Pored toga, istakle su da će sve biti u skladu situacije koja je zadesila Srbiju prethodnih dana.

 “Delije”, u subotu od 18:30 na “Marakani” gostuje Vojvodina. Na prethodnoj utakmici nismo navijali jer smo želeli da još jednom skrenemo pažnju na veliku tragediju i odamo poštu preminulima. Od utakmice sa Vojvodinom nastavljamo sa navijanjem i tamo gde smo stali, pa pozivamo sve “delije” da dođu na “sever” kako bi nas bilo što više.

“Utakmice protiv Vojvodine uvek su bile zanimljive i privlačile su više navijača. Očekujemo da će tako biti i u subotu. Do kraja prvenstva ostalo je još nekoliko utakmica, a mi ćemo voditi računa da naše navijanje bude u skladu sa situacijom nakon tragičnih događaja, uključujući i proslavu titule koja je planirana 28. maja protiv Novog Pazara”, napisali su navijači Crvene zvezde.

Bonus video:

4 Komentara

    Sutra svi na Marakanu a u nedelju u Pionir, da se maksimalno podrži klub

    Ovo je važna utakmica i Zvezdi je potrebna sva podrška

    Odali su počast žrtvama tragedije u Beogradu i Srbiji i sad mogu da nastave da bodre Zvezdu kako i očekujemo

    Postupili su korektno u datom trenutku, sad je vreme da se nastavi dalje

Postavi odgovor