Posao leta Zagrepčana u smiraj prelaznog roka: Čuveni kapiten pred povratkom na "Maksimir"

Sedam rundi nacionalnog šampionata bilo je dovoljno hrvatskim klubovima da sumiraju utiske, analiziraju nedostatke i uvide na kojim pozicijama u timu “škripi”. Letnja transfer pijaca u našem komšiliku završava se tačno u ponoć, a aktuelni šampion Dinamo Zagreb pokušaće da angažuje trio novajlija.

Prema informacijama hrvatskog Indeksa, najveća želja čelnika sa “Maksimira” je povratak nekadašnjeg kapitena Arijana Ademija. Reprezentativac Severne Makedonije napustio je Zagrepčane u januaru, nakon 357 nastupa i 16 trofeja u dresu Dinama.

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Klub je inkasirao milion evra, a posle devet meseci u kineskom Peking Guanu Ademi je bez preteranog razmišljanja prihvatio ponudu voljenog kluba.

Napadač albanskog porekla je dogovorio lične uslove sa predstavnicima kluba, ali jedini problem predstavlja raspoloženje Kineza da ga puste na jednogodišnju pozajmicu uz mogućnost otkupa.

Navodno, dogovor je već bio skloplje, ali u Pekingu su promenili stav. Postoji opcija da Ademi raskine ugovor sa kineskim timom i potom u narednim danima kao slobodan igrač ozvaniči saradnju sa Dinamom u koji je prvi put stigao davne 2010. godine.

Osim Ademija, na “Maksimiru” do večeras očekuju potpise nekadašnjeg izdanka omladinske škole Frana Brodića, kao i levog beka Augsburga – Brazilca Jaga.

2 Komentara

    Posle mnogo transfera koji nisu obecavali,od Makedonije,preko Kine,vratio se Ademi u svoj voljeni klub DInamo

    Odgovori

    Ovde je bio jako dugo i igrao najbolji fudbal ne cudo me sto hoce opet da ga dovedu

    Odgovori

Postavi odgovor