Piksi otvorio dušu o povredama Mitrovića, Jovića, Vlahovića...

Ima Srbija velikih problema sa povredama pred prijateljski meč sa Jordanom i jako važne utakmice sa Bugarskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, o čemu je govorio i selektor Dragan Stojković Piksi.

Selektor je najpre još jednom podvukao važnost meča sa Bugarskom 20. juna u Razgradu.

“Što se nas tiče, imamo problema. Moram da objasnim da nam 20. juna predstoji jako važna utakmica sa Bugarskom i to je prioritet svih prioriteta”.

EKSKLUZIVNO – registruj se i osvoji do 120.000 RSD bonusa na uplatu prvog depozita

Piksi je potom otvorio dušu i detaljno secirao probleme sa povredom Aleksandra Mitrovića.

“Na dosta njih ne možemo da računamo zbog povreda. Mitrović ima problem sa stopalom. To datira već nekih šest meseci unazad. Te probleme je imao i na SP u Kataru. Iz razgovora sa njim sam shvatio da neće moći da igra ovog puta. Najverovatnije ga čeka i operacija”.

Obrazložio je Piksi i zašto nema Luke Jovića i Dušana Vlahovića.

“Jović je dobio povredu na utakmici u finalu Lige konferencija. Zadobio je prelom nosa i danas je operisan. Vlahović ima problem sa preponama. Razgovarali smo u prethodnih 10 dana. Dogovor je da preskoči ovo okupljanje i da reši problem sa preponskim delom koji ima”.

I za kraj, neće biti na ovom okupljanju ni Alekse Terzića, Nemanje Radonjića, Miloša Veljkovića i Mijata Gaćinovića.

“Terzić je imao operaciju nosa. Ima otežano disanje. To je već ranije dogovoreno da nakon klupske sezone da ide na operaciju. Gaćinović je operisao povredu prepona. Radonjić i Veljković imaju takođe povrede mišića i nisu sa nama”, zajključio je Piksi.

Bonus video:

Postavi odgovor