Duljaj stigao u Arenu da podrži Željka, a možda i našao najveće pojačanje za Partizan

Igor Duljaj je ponovo u Areni, gde je došao da podrži Partizan u petom meču finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde Meridianbet.

U najvećoj srpskoj dvorani, pored Partizanovog trenera, primećen je jedan bivši fudbaler crno-blih. U pitanju je Matija Nastastić, koji je takođe bio i na prethodnim mečevima.

EKSKLUZIVNO – registruj se i osvoji do 120.000 RSD bonusa na uplatu prvog depozita

Iskusni štoper uskoro ostaje bez kluba, pošto mu ugovor sa Fiorentinom ističe 30. jula, tako da će biti slobodan u izvoru nove sredine. Prethodnu sezonu je proveo na pozajmici u Majorki, a postavlja se pitanje gde će dalje.

Jasno je svima koliko bi značio Partizanu ukoliko bi se vratio kući, ali da li je realno – to je već drugo pitanje. Sigurno da bi Duljaj voleo da vidi Nastasića u svojim redovima, pogotovo što je defaznivac iz Valjeva levonog i kao takav idealan za odbranu Partizana.

partizan zvezda aba finale5 6373
Foto: Starsport

Bonus video:

3 Komentara

    Do kada će PARTIZAN tražiti pojačanja od igrača koji nemaju nikakvu drugu ponudu tj niko ih neće a u Partizanu treba da su svi oduševljeni.Ja se lično za
    Svaki takav transfer naježim, molim vas ako niste sposobni da dovedete normalno pojačanje imate omladince i morate po ugledu na košarkaše imati promene jer oni na jednoj utakmici imaju više navijača nego fudbaleri u polusezoni.

    Mbogo poznatih je na ovom neću , ovo je nešto najbolje sto naša košarka moze da pobudi

    Sad mi je jasno kako je Partizan dosao do titule!!!Podrzao ih je Duljaj,mora on nekom i da donese srecu!!!!

Postavi odgovor