Dule Savić: Samo jedan čovek može da utiša London!

Gost naše specijalne Meridian Mundijal emisije bio je legendarni Dule Savić! Jedan od najboljih strelaca u istoriji Crvene zvezde je sa nama pričao o mnogim temama, što fudbalskim, što i nekim drugim.

Naravno da smo ga pitali o čuvenom golu koji je utišao Hajberi, koji je utišao London. Govorio je o celoj akciji koja je prethodila tom golu, ali i o situaciji same utakmice u Londonu.

Legendarni napadač je bio u Londonu i kada je Crvena zvezda igrala sa Arsenalom u Londonu 2017. godine. Njegov sin Vujadin je tada zamalo postigao gol za pobedu, a Dule Savić nam je otkrio šta je rekao prvotimcima Crvene zvezde u svlačionici posle te utakmice.

POGLEDAJ CELO GOSTOVANJE DULETA SAVIĆA!

Osim o fudbalskim temama pričali smo i o filmu! Čuveno je njegovo pojavljivanje u kultnom filmu “Munje”, a otkrio nam je da je scena sa bubom iz filma zapravo realna! Dule Savić zapravo ima Jaguara koji ima motor bube!

Pričali smo i o trenutnom stanju u Crvenoj zvezdi, a Dule Savić je istakao da Vladan Milojević radi sjajan posao u klubu. Dotakao se i uloge svog sina Vujadina i njegovog saigrača Filipa Stojkovića u klubu iz Ljutice Bogdana!

KLADI SE NA ZVEZDU! 

Govorili smo i o nekim ranijim derbijima, a Dule Savić nam je opisao kako je rivalstvo Crvene zvezde i Partizana nekada bilo mnogo viteškije. Čuli smo da su na zvezdinom severu mogle da se vide i zastave najvećih rivala poput Hajduka i Partizana!

U našoj specijalnoj Meridian Mundijal emisiji izvukli smo i još četiri putnika za Rusiju, a ova akcija se nastavlja!

Samo jedan tiket te i dalje deli od puta na Mundijal! Potrebna su samo tri para iz Meridian Mudijal lige i malo sreće!

ODIGRAJ TIKET I PRAVAC RUSIJA!

To naravno nije sve! Vodimo te i na F4 Evrolige u Beogradu! A kako? Lako! I od toga te deli samo jedan tiket! Svi na Final Four!

Postavi odgovor