Duljaj: Ovo je moja odgovornost, desilo se ono što sam mislio...

Partizan je doživeo prvi poraz u prvenstvu. TSC je u Humskoj slavio ubedljivo 4:0, ponajviše zbog tri rano primlljena gola iz kornera.

Posle utakmice trener Igor Duljaj je u kratkim crtama preuzeo odgovornost za poraz.

“Čestitke ekipi TSC-a, postigli su četiri gola, tri iz prekida, što je nedopustivo za nas. Ovo je moja odgovornost. Ja sam ekipi rekao da moramo da uđemo skoncentrisano u utakmicu i desilo se ono što sam mislio, a to je da smo primili tri rana pogotka. To ne umanjuje pobedu TSC-a, igrali su danas odlično i žao mi je što smo na ovaj način razočarali publiku koja je došla u velikom broju”,  izjavio je Duljaj.

S druge strane trener gostiju, Žarko Lazetić nije krio zadovoljstvo partijom svoje ekipe.

Jeste li videli ovu igru? Bravo! Šta reći posle ovoga..Mi smo celu utakmicu odigrali izvanredno. Dobro smo pripremili utakmicu, a igrači to sproveli u delo. Imali smo nekoliko utakmica protiv Zvezde i Partizana ovakvih, ali kao da smo sada sazreli, da možemo ovako da igramo svo vreme. Ovo je neverovatno ovako pobediti ovde, na ovakav način. Sada treba spremiti igrače za naredne utakmice, da ih vratim u realnost, ali mislim da će da budu pravi. Partizan izgleda gubi samo sa 4:0, 5:0, a onda pobeđuju. To im i želim, opet do nas, da bi i oni bili zadovoljni”, rekao je Lazetić.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDIpotpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

BOnus video:

4 Komentara

    Niko nije očekivao ovako lošu igru partizana prakticno ih je pregazio TSC

    Pregazili ih Madjari jerdnostavno tj Tsc,nije se nista Partizan pitao!

    Gde je sad Taki Nikolic da se oglasi i objasni zasto su izgubili?!

    Ma ne nije,moja je odgovornost hahaha!

Postavi odgovor