Džajić posetio Orlove na treningu: "Svi smo ovde na istom zadatku"

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić obratio se igračima na prvom treningu i iskazao je samouverenost da su najkvalitetnija reprezentacija u regionu.

Selekcija se okupila u Staroj Pazovi gde je počela pripreme za predstojeće mečeve protiv Litvanije i Crne Gore u kvalifikacijama za EP 2024.

U sklopu toga, posetio ih je novi predsednik.

“Želim sve da vas pozdravim i da vam poželim sreću na početku jednog novog ciklusa za koji svi očekujemo da se završi na pozitivan način, odnosno da izborite plasman na Evropsko prvenstvo. Znate i sami da raspoloženje javnosti zavisi od rezultata reprezentacije i videli ste kakvu je euforiju izazvao direktan odlazak na Mundijal. Možda su pred Katar očekivanja bila prevelika, ali morate što pre da zaboravite šta je bilo i da se okrenete novim izazovima. Većinu vas poznajem lično, neke sam gledao na televiziji, znam da su vam mogućnosti ogromne i da posedujete veliki potencijal”, izjavio je Džajić za zvanični sajt FSS.

On je ubeđen da Srbija ima najkvalitetniju reprezentaciju u regionu.

“Ako bih mogao da vam dam neki savet, neka to bude poruka da razmišljate isključivo o kvalifikacijama i o tome da izborite plasman na završni turnir, a tek posle toga možemo da pričamo o nekom konkretnom rezultatu u Nemačkoj. Svi smo ovde na istom zadatku, kada bude dobro zajedno ćemo da se radujemo, ako bude loše zajedno ćemo da tugujemo”, rekao je Džajić.

“Ali nema razloga da razmišljamo negativno. Ubeđen sam da ste najkvalitetnija reprezentacija u regionu i da ćete to još jednom dokazati i na terenu. Korak po korak. Niko od nas nema čarobni štapić, ali uz dobru atmosferu u ekipi i uz pristup koji ste i do sada imali prema reprezentativnim obavezama, mislim da nema razloga za brigu”, zaključio je Džajić.

Najbolje kvote za sve sportove samo na Meridianbet.rs

Bonus video:

5 Komentara

    Najjacu repku imamo u grupi,moramo da se plasiramo na EP

    Fudbaleri su slusali legendu,a vreme je i oni da postanu legende.

    Covek sa 78 godina predsednik Fss a….ovo moze samo u Srbiji.

    Ahhahaha senilni Dzaja je predsednik saveza

    Lep motivacioni govor je odrzao Dzaja iz srca,nije on samo nas najbolji i najiskusniji fudbaler koga smo ikad imali,on je legenda,samo da ima adekvatan tim koji ce ga u svemu pratiti!!!

Postavi odgovor