Fantasy dnevnik: PVA koji spašava stvar za Lalovića, ali i njegov prvi poraz!

Odigrano je i sedmo kolo Premijer lige. Više nema timova sa maksimalnim učinkom, ni u Engleskoj ni u ovom našem fantasy dnevniku. Nakon šest uzastopnih pobeda Lalovića, došlo je vreme da se približimo realnosti!

OVAKO JE IZGLEDALO PROŠLE NEDELJE!

Kome je štetio gol Liverpula, da li se ispunjava obećanje iz podkasta o poenima Frensisa, kako je bek Kristal Palasa ipak bio značajan? Ovo, i još mnogo sitnijih stvari, odlučilo je pobednika za ovu nedelju. Po prvi put je to bio Ninković.

NINKOVIĆ: STVARI DOLAZE NA SVOJE MESTO!

Sreća je lepa samo dok se čeka, dok od sebe samo nagoveštaj da. Vredelo je čekati, čak šest kola sam bio bez pobede u ovoj sezoni, ali su sada stvari na svom mestu. Konačno, nakon nekoliko nedelja čekanja, pobedio sam Lalovića u međusobnom duelu!

Nije ovo bilo sjajno kolo za mene. Promašio sam kapitena, bolje bi bilo da sam se odlučio za Kejna ili Azara. Odabrao sam Aguera jer je igrao na domaćem terenu, protiv ekipe koju su morali da pobede za, ispostaviće se, vrh tabele. Gvardiola ga je prerano izveo iz igre ali je dao gol, što je bilo veoma bitno za moju fantasy ekipu.

Tripije je uspeo da se iskupi za prošlu nedelju, Voker mi je bio kupovina za ovo kolo umesto Mendija od kog više ništa ne očekujem. Ne znam kada će se vratiti na teren a previše košta da bih se igrao. Ederson je doneo bodove a Alonso nije jer su gol za remi primili u finišu susreta.

NAREDNO KOLO SE IGRA VEĆ ZA VIKEND!

Pored dvojice napadača od kojih stalno očekujem bodove tu su bili i bitni bodovi Edena Azara. Belgijanac igra vrhunski, kao što sam i očekivao. Biće ovo sezona u kojoj će biti kandidat za najboljeg igrača lige. Zato ga u fantasy timu treba trpeti, makar to značilo i držanje jeftinih igrača u veznom redu.

U ovom kolu sam nadoknadio 12 bodova zaostatka i konačno pokazao da sam živ. Još uvek me moj sastav ne raduje, nisam baš oduševljen kako to izgleda ali sada bar daje rezultate. Pred naredno kolo neću praviti transfer da bih dva iskoristio nakon reprezentativne pauze.

Do tada imam još jedno kolo koje moram da pobedim. Sa bodovima osvojenim u toj rundi razlika će moral će biti veći a razlika manja. Onda je samo nebo granica. A Lalović ako hoće hoće da se bije, tu sam i jači sam!

LALOVIĆ: SLEP KOD OČIJU

Dioptrija -3 nije dovoljna, već moram biti i slep kod očiju. Ne staviti Džonija u tim, kada igra protiv Sautemptona kod kuće, to je ravno samoubistvu. I to se desilo u ovom kolu.

Ostao je na klupi i tamo mi je ostalo zakucano 12 bodova – taman toliko za koliko je Đuka bio bolji od mene. Tu naravno nije kraj urote protiv mene, prvo su me mladi tviteraši prevarili svojim savetima, pa mi je tako Fertongen doneo ceo jedan bod, a sada je i povređen…

DERBI SE IGRA U LIVERPULU!

Obamejang se vratio svojim uobičajenim navikama i doneo mi je cela dva boda, a pravo je čudo kako je Ben Mi imao i ova dva. Kardif je u onom meču morao da pobedi sa dva ili tri gola razlike.

Moj miljenik Patrik Van Anholt me je na kraju golom u meču sa Bornmutom izvukao da imam bar pristojno kolo, ali Kalum Vilson je bio deo urote protiv mene u ovom kolu. Da je dao gol u situaciji 1 na 1 sa Henesijem – Frejzer bi dobio bodove za asistenciju i sa još četiri boda bio bih poražen jednocifrenom razlikem. No i taj jedan poraz je morao doći. Ipak i dalje se pitam…

Postavi odgovor