Fiorentina dala zeleno svetlo za prodaju Milenkovića

Srpski defanzivac Nikola Milenković nalazi se na izlaznim vratima Fiorentine.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 6.000 FREEBET!

Iako, “Viola” još uvek nije dobila zvanične ponude za igrača koji već sedam godina brani boje kluba u slučaju zadovoljavajuće ponude, klub bi dao zeleno svetlo za odlazak Milenkovića.

Jedan od glavnih razloga je najavljena rekonstrukcija tima, kao i “rezovi” u platnom razredu koji u ovom trenutku ugrožava finansijsku stabilnost.

Kako je Milenković najplaćeniji igrač u timu sa 3,3 miliona evra neto po sezoni jedan je od prvih “na udaru”, piše “Korijere delo sport”.

Srbin svakako nije jedini koga bi se klub iz Firence rado odrekao, s tim što su najplaćeniji igrači pri vrhu kandidata za odlazak.

S obzirom da mu ugovor ističe 2027. klub bi mogao pristojno i da zaradi na njegovoj prodaji, ukoliko pronađe adekvatnog “udvarača” – izvesno više od 5,5 miliona koliko je pre sedam godina platio Partizanu.

U međuvremenu popularni “Bleki” postao je jedan od nosilaca tima, odigrao čak 232 utakmice, uključujući i finale Lige konferencije.

Bonus video:

4 Komentara

    Kriza kuca i na njihova vrata,pa moraju da se oslobadjaju balasta

    Vreme je i da Bleki ode u neki jaci tim od Viole

    Finansijska kriza drma sve klubove u evropi i svi gledaju kako da unovče najskuplje igrače a onda dovedu jeftinije kojima će plata manje opteretiti budžet kluba.

    Ko je pametan poslace sad dobru ponudu ,Milenkovic je strašan igrač i po meni bi mogao igrati u bilo kom ozbiljnom klubu

Postavi odgovor