SPISAK JE PODUŽI: Ove igrače je Zvezda poslala na pozajmice

Mnogo fudbalera Crvene zvezde će u narednom periodu biti na pozajmicama.

Na sajtu crveno-belih objavljen je spisak na koga šef struke Dejan Stanković trenutno ne računa, odnosno ko nije u prvom planu.

Kako je rečeno na internet stranici, u rosteru ima dosta talentovanih i perspektivnih igrača, a kako bi svi fudbaleri na pravi način svoj talenat unapredili potrebne su im utakmice kroz koje će se pokazati koliko na njih može da se računa. Zato su odgovorni ljudi kluba odlučili da igrače proslede na pozajmice.

-Na pozajmicu direktno iz prvog tima u portugalski Familikao poslat je Srđan Babić kako bi imao prekopotrebnu minutažu. U Superligi Srbije crveno-beli na pozajmici imaju čak sedam fudbalera. Jedan od predvodnika prošlogodišnjih omladinaca Miloš Pantović nalazi se na pozajmici u Voždovcu gde do sada beleži odlične partije, na sedam mečeva postigao je dva gola.

Takođe, još jedan član generacije omladinaca Martin Novaković svoj talenat nadograđuje u fudbalskom klubu Rad, a stigao je i da upiše prvi gol u seniorskom fudbalu. U superligaškim klubovima na pozajmici nalaze se i golmani Miloš Gordić u Mačvi, odnosno Miloš Čupić u Zlatiboru baš kao i napadač Ibrahim Mustafa. U ekipi Inđije šansu na superligaškoj sceni traži Marko Konatar. Mladi napadač Luka Marković svoj talenat pokazivaće u Novom Pazaru gde se nalazi na pozajmici, a već je stigao da postigne i het-trik prošlog vikenda protiv Vojvodine.

Erik Jirka nalazi se na pozajmici u Mirandesu, koji igra drugu ligu Portugala, a Usman Marong je u Haopelu Ranani koji se takmiči u drugom rangu Izraela.

U Prvoj ligi Srbije Crvena zvezda na pozajmicama ima najviše igrača – njih 17. U razvojnom timu, ekipi Grafičara na pozajmici nalazi se 13 fudbalera, a to su – Stefan Fićović, Aleksandar Stanković, Ilija Babić, Uroš Blagojević, Stefan Mitrović, Ričard Odada, Aleksandar Lukić, Petar Piplica, Aleksa Matić, Vanja Panić, Ivan Guteša, David Petrović i Nikola Stanković.

Jedan od najtalentovanijih čuvara mreže Andrija Katić nalazi se u ekipi Budućnosti iz Dobanovaca. U ekipi Radničkog iz Pirota na pozajmici je Vukašin Đorđević. Talentovani Vladimir Lučić na pozajmici je u IMT-u, dok je Ilija Stojančić u ekipi Loznice. Mateja Stojanović je u timu Žarkova, a Aleksandar Ilić u Dubočici. Svi oni su dobili šansu da u seniorskim timovima pokažu koliko umeju – objašnjeno je na sajtu Zvezde.

Pozajmice:

Srđan Babić – Familikao
Miloš Pantović – Voždovac
Miloš Čupić i Ibrahim Mustafa – Zlatibor
Marko Konatar – Inđija
Luka Marković – Novi Pazar
Erik Jirka – Mirandes
Usman Marong – Haopel Ranana
Stefan Fićović, Aleksandar, Ilija Babić, Uroš Blagojević, Stefan Mitrović, Ričard Odada, Aleksandar Lukić, Petar Piplica, Aleksa Matić, Vanja Panić, Ivan Guteša, David Petrović i Nikola Stanković – Grafičar
Andrija Katić – Budućnost Dobanovci
Vukašin Đorđević – Radnički Pirot
Vladimir Lučić – IMT
Ilija Stojančić – Loznica
Mateja Stojanović – Žarkovo
Aleksandar Ilić – Dubočica

BEZ VEĆIH IZNENAĐENJA: Stanković odredio 28 igrača koji će predstavljati Zvezdu u Ligi Evrope

OBAVEZNO POGLEDAJTE: FK NOVI SAD | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #22

66 Komentara

  I treba da se rastereti buzet, poslali su nikakve fudbalere i resili se tereta u ekipi

  Koji ce im djavo kad nikad nece zaigrati za prvi tim

  Krivo mi je za babica, mislim da moze da igra u Zvezdi i da je kvalitetniji od sadašnjih prvih stopera.

  Gde kvalitetniji veze sa vezom nema pametno sto su ga se resili neko vreme

  Neke igrace vratiti a neke momentalno prodati….

  Stvarno mnogo igraca, prenatrpan igracki fond…

  Sve kvazi igraci,saljemo ih bez povratka

  Dosta je tu talentovanih igrača,ovako dobijaju priliku da igraju

  Gde talentovanih, sve vrzine koje su bile teret
  u ekipi

  Mnogo je igrala koji nisu na spisku

  Zar se toliko prodali…mogli bi malo i da igraju

  Ima puno igraca i treba im omoguciti da igraju.

Postavi odgovor