Rakitić isprozivao trenera i saigrače posle poraza

U derbiju 20. kola, Barselona je kao domaćin savladala Sevilju rezultatom 3:0 (0:0).U fokusu je bio hrvatski fudbaler Ivan Rakitić. Posle 271. nastupa za Sevilju, dao je izjavu koja je izazvala veliku pažnju u španskim medijima.

On je kritikovao trenera Horhea Sampaolija i saigrače nakon poraza od Barselone.

,,Morate biti puno, daleko hrabriji od onog što je bila Sevilja da biste u Barseloni uzeli nešto. Jer ako ovde ne pokažete hrabrost odmah, nego kalkulišete i čekate, Barselona vas na kraju nagazi. Tako je i bilo“, izjavio je Rakitić, pa je nastavio da kritikuje trenera i saigrače: 

,,Morate biti daleko hrabriji, pokušavati da napravite nešto, nastojati da uzmete loptu, izlaziti više… A to se ništa nije desilo“.

Rakitić je na kraju pohvalio navijače Barselone.

,,Hvala navijačima na divnom dočeku. Ovde sam proveo neverovatne godine, a oni su uvek bili sjajni prema meni i jako sam im zahvalan na aplauzu” , istakao je Rakitić.

Barselona zauzima prvo mesto na tabeli sa 53 osvojena boda, dok je Sevilja na 16. mestu sa 21 osvojenim bodom.

3 Komentara

  Zanimljiv komentar Raketica,vidi se koliko poznaje sve,i bas je izazvao veliku paznju sa svojom izjavom

  Odgovori

  Ovo je jako neprofesionalno sa njegove strane, treba i kad gube da podrži svoj tim i trenere a ne da ih proziva u medijima

  Odgovori

  Zna Raketić jako dobro o čemu priča, ipak je 6 godina igrao za Barsu ali je očigledno pre utakmice trebao da kaže šta ima

  Odgovori

Postavi odgovor