TEŽAK POSAO: Nije lako raditi sa Kristijanom Ronaldom!

Iskusni italijanski stručnjak Mauricio Sari otvoreno je govorio o radu sa Kristijanom Ronaldom.

Dolazak Portugalca u Juventus nije bio onakav kako su očekivali u Torinu. Doveli su ga, pre svega, zbog osvajanja Lige šampiona, ali na taj trofej i dalje čekaju.

Kako izgleda raditi sa Kristijanom Ronaldom i šta sve to nosi sa sobom je otkrio Mauricio Sari, čovek koji je bio na klupi “Stare dame”.

– Nije lako takvog igrača. On je poput mutinacionalne kompanije koja ima svoje interese koje morate da uskladite sa onim što je najbolje za klub. Njegova popularnost veća je od značaja kluba, ima preko 200 miliona pratilaca na društvenim mrežama i to je problem današnjice. Naravno, ima i dosta pozitivnih stvari, jer Kristijano donosi rezultate i to veoma važne – rekao je Sari.

Sari je potpisao trogodišnji ugovor u junu 2019. godine, ali je zbog poraza od Liona u osmini finala Lige šampiona dobio otkaz u avgustu 2020. godine. Nasledio ga je Andrea Pirlo.

– Kada smo osvojili Skudeto nije bilo zajedničkog slavlja. Svaki igrač je samostalno otišao na večeru. Imao sam osećaj kao da se ne ceni moj rad i da se osvajanje šampionata uzima zdravo za gotovo. Primera radi, na kraju prošle sezone su slavili osvajanje četvrtog mesta u ligi. Sa ovog aspekta mi deluje da bi možda bolje bilo da sam postao trener Juventusa godinu dana kasnije – poručio je Sari.

Da li ste saglasni sa italijanskim stručnjakom u vezi sa radom sa Kristijanom Ronaldom?

RONALDO I JUVENTUS Portugalac doneo neočekivanu odluku o nastavku karijere!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Italija vs Španija Euro 2020 | Meridian PES Predictor | @Beki EP75

 
 

4 Komentara

    Verovatno se svima okreće želudac kad treba da sarađuju sa njim da li na treninzima ili na utakmicama, deluje previše arogantno.

    Verovatno je još i ublažio izjavu u odnosu na ono šta bi i kako rekao da može! 🤣

    Naravno da je tesko kad je Sari los trener, ne razume nista…

    Ronaldo je jedan fenomen… Naravno da je tesko trenirati jednog takvog igraca, ipak je to Ronaldo

Postavi odgovor