HENDERSON ODUŠEVIO LOVRENA: Uvek si bio kapiten, traka nije bila potrebna!

Kapiten Liverpula Džordan Henderson oduševio je doskorašnjeg saigrača Dejana Lovrena kome je poslao pismo i maketu trofeja namenjenog osvajaču Premijer lige.

Engleski fudbaler je u ime saigrača odao priznanje reprezentativcu Hrvatske, koji je pre nešto više od mesec dana napustio Liverpul prešavši u Zenit.

Nemoguće je misliti na Liverpul, a ne spomeniti tebe. Dugo će mi biti potrebno da se naviknem da se nećeš vraćati na treninge. Bio je velika ličnost na treninzima dajući ogroman doprinos postizanju onoga što smo ostvarili na kraju sezone. Nadam se si shvatio da si među najboljima na svetu u onome što radiš – napisao je Henderson.

Dodao je da je Lovren preneo zajedništvo i borbenost na saigrače u Liverpul iz reprezentacije Hrvatske navodeći da je i u teškim trenucima po sebe mislio na tim.

Nikad neću zaboraviti podršku koju si mi dao da predvodim ovaj tim do velikog uspeha. Uvek si bio naš kapiten, traka ti nije bila potrebna. Na terenu si bio jedan od najboljih sa kojim sam delio svlačionicu. Neverovatan si čovek, fudbaleri su lako stupali u interakciju sa tobom bez obzira iz kog kraja sveta su dolazili.

Priznao je da mu Lovren nedostaje i da će se uskoro pojaviti u Milvudu kako bi bio u centru šala i rasprava. Nadam se da shvataš koliko cenimo tvoj doprinos za sve što smo postigli.

Nikad ti se ne mogu dovoljno zahvaliti i staviću ti se na raspolaganje šta god bude trebalo tebi i tvoj porodici – napisao je Henderson.

Za kraj poželeo mu je svu sreću uz podsećanje da u Liverupulu ima braću kad god mu zatreba.

Ovo pismo Lovren je objavio na instastoriju uz opasku da je ostao bez teksta i zahvalnicu za sve bivšem kapitenu.

SUNOVRAT MLADE REPREZENTACIJE SRBIJE Od nacionalnog ponosa do vreće za udaranje!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Savo Lazić: FIGHT COMPANY NUDI OZBILjAN TRENING | Intervju

SUNOVRAT MLADE REPREZENTACIJE SRBIJE Od nacionalnog ponosa do vreće za udaranje!

12 Komentara

  Ko bi rekao da su fudbaleri ovakvi emotivci

  Veliki respect za ova dva igraca👏👏👏

  Lepe reči, nema sta!

  Slažem se, mnogo je lepo što se kolege međusobno tako poštuju

  Lovren i Henderson. 2 najgora igraca u Liverpulu. Nadam se da ce i Hendersona prodati

  To su sve fudbalske velicine..respekt.

  Veoma lepe reči upućene kolegi svaka čast

Postavi odgovor