SKANDAL U RUMUNIJI: Fudbaler nestao jer duguje pare zelenašima!?

U Rumuniji pravi skandal! Nekadašnji reprezentativac Banel Nikulica je nestao, javljaju rumunski mediji.

Nikolica je navodno morao da napusti Rumuniju, a tamošnji mediji spominju da se sakrio od zelenaša nakon što se kod njih zadužio za 100.000 evra koje nije mogao da vrati, piše “Didisport”.

Posle vesti da je nestao, oglasio se njegov brat Stelijan.

– Ne mogu vam reći gde je, ali Banel nije pobegao. Igra fudbal i trenira neku decu van zemlje. Stvarno me zabavljaju priče o o Banelu koje novinari izmišljaju. Nije dužan i dobrog je zdravlja – rekao je Nikulicin brat.

Rumunski portali objavili su informaciju da se fudbaler nalazi u Americi, gde se zaposlio kao zidar za platu od 3.000 dolara mesečno, od čega kući šalje 1.000 dolara svojim poveriocima kod kojih se zadužio.

Vlasnik FCSB Điđi Bekali nije imao pojma gde mu se trenutno nalazi bivši fudbaler:

– Ne znam ništa o situaciji Banela Nikolice i ne znam šta on radi. Dugo nisam razgovarao sa njim i, iskreno, nisam ni znao da je iz Rumunije otišao u SAD. Zar nije bio sa njim u Braili ili Faureju? Banelova situacija me zaista ne zanima jer imam druge stvari na umu. Svako ide sa svojim poslom i problemima – rekao je Bekali.

DEDA SINIŠA: Navijam za Napoli, ali mogli su i bez ta dva penala…

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Marko Dugošija: Hteo sam da odustanem, a onda sam postao svetski prvak! | Sport Fokus Meridian EP27

 

4 Komentara

    Eto kako čovek sam sebi upropasti život, uradio je najgluplju stvar koju je mogao. Pare od zelenaša se nikada ne uzimaju, teško je posle istrgnuti se iz njihovih kandži.

    Pitanje je da li je to istina,ne bi me cudilo da je neko ljubomoran i odradio nesto.

    Verovatno sa tih 1.000$ što šalje pokriva samo kamatu čisto da mu ne raste dug dok mu glavnica ostaje. Začarani krug iz kojeg će se teško izvući.
    P.S. Biće dobro ako se u narendom priodu ne desi nešto tragično.

    Ne cudi me uopste i da je tako ..danas su to normalne stvari

Postavi odgovor