Osim Mitrovića, Arapi Fulamu odvode i trenera

Očigledno da su Saudijci impresionirani time šta radi Fulam pa su posle napadača Aleksandra Mitrovića rešili da uzmu i trenera Marka Silvu.

Bogati Al Ahli veoma jako želi portugalskog stratega i to toliko da je za njega već spremio dvogodišnji ugovor vredan 23.000.000 evra godišnje!

Jasno je da to daleko, daleko premašuje primanja Silve u Fulamu koji ozbiljno razmatra ponudu iz Saudijske Arabije.

Ono što koči Fulam je činjenica da se on tu ništa ne pita. Silva u ugovoru ima otpusnu klauzulu vrednu 7.000.000 evra što je Al Ahli voljan da plati.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Navodno su Arapi već imali razgovore sa menadžerskim timom Silve kako bi predočili sve detalje projetka i izneli brutalnu ponudu.

Ukoliko bi rešio da se otisne put Saudijske Arabije, Silva bi u timu imao asove poput Roberta Firmina, golmana Eduarda Mendija, Rijada Mareza, Alana Sen Maksimana…

Zanimljivo je da je portugalski trener već ovog leta odbio jednu ponudu iz Saudijske Arabije i to od Al Hilala tešku 41.000.000 evra na dve sezone.

Upravo se Al Hilal dovodi u vezu sa Aleksandrom Mitrovićem koji je voljan da pređe, ali Fulam ne želi da proda najboljeg igrača ekipe i već je za sada odbio ponude na 30.000.000 i 40.000.000 evra.

Bonus video:

3 Komentara

    Razmišljaju dosta u napred, možda u paketu odmah uzmu i nekoliko igrača

    Možda bi im bilo lakše da odmah kupe Fulam

    Ako ovako nastave za godinu dve imacemo u Arabiji najjaču ligu na svetu .. šta rade pare

Postavi odgovor