"Gledam te ovih mesec dana od kada si došao i znaš šta mi se najviše sviđa kod tebe? Ništa!"

Zoran Rendulić, bivši fudbaler a sada trener, prisetio se saradnje sa Miodragom “Grofom” Božovićem.

Tridesetosmogodišnji Rendulić je trenutno šef stručnog štaba Omladinskog tima Crvene zvezde, a u istom klubu je nekada bio deo štoperske linije.

Branio je crveno-bele boje od 2015. do 2017. godine, a u tom periodu mu je šef stručnog štaba bio čuveni “Grof” Božović.

“Grof” je oduvek bio poznat po dovitljivim komentarima, a jedne anegdote popularni Rendula se prisetio u intervjuu za Meridian sport.

“Sa njim uvek ima anegdota i zanimljivih stvari. Sarađivali smo u Borcu iz Čačka dva puta i hteo je u nekoliko navrata da me dovede u Rusiju. Sećam se, posle nekih mesec dana u Zvezdi skupio nas je sve i pričao, a kaže meni ‘Rendula, gledam te ovih mesec dana od kada si došao i znaš šta mi se najviše sviđa kod tebe? Ništa!’ Nastao je ozbiljan smeh svih igrača nakon toga, što je još jedan od pokazatelja odlične atmosfere u to vreme”, otkrio je bivši defanzivac crveno-belih.

EKSKLUZIVNOPoklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

Šalu na svoj račun prihvatio je Rendulić, koji je pohvalio crnogorskog stručnjaka.

“Sa Grofom sam ostao u odličnim, prijateljskim odnosima i kada god možemo čujemo se i vidimo. Mnogo od njega može da se nauči, ne samo o fudbalu, nego i o životu. Pričamo dosta o svemu i on mi je jedan od trenerskih uzora. Dosta saveta mi je do sada dao, zvao posle nekih važnih mojih utakmica i srećan sam što imam takvog čoveka u svom životu”.

Ceo intervju pročitajte na stranicama Meridian sporta.

BONUS VIDEO

3 Komentara

    Takva iskrena primedba je bolja od lažnih pohvala, čovek tako zna da mora više da se potrudi i dokaže

    Srećom pa se nije uvredio na takav komentar Grofa o njegovoj vrednosti na terenu

    Grof je jedan veliki gospodin tako smo ga svi dodeliće li dok je vodio zvezdu i sjajan strateg

Postavi odgovor