Grof preporučio Rusima Zvezdinog igrača, pa dao sud o Erakoviću: Setite se samo Vidića...

Miodrag Božović je neko čija se reč u Rusiji sluša i poštuje. Ima mnogo iskustva na tom podneblju i uvek je rado viđen gost u tamošnjim medijima. Sajt “Metaretings” je kontaktirao popularnog Grofa kako bi prokomentarisao transfer Strahinje Erakovića u Zenit iz Sankt Peterburga.

Uporedio je reprezentativca Srbije sa Nemanjom Vidićem, odnosno njegovim razvojim putem, kome je Rusija bila stanica do Premijer lige.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

“Nisam radio sa njim, ali ga dobro poznajem. Pravi je izbor. Mlad igrač, ali već dve-tri godine u prvom timu Crvene zvezde. Sećate se Vidića, došao je na novi nivo u Rusiji. Ivanović je takođe napravio dobru karijeru posle Lokomotive”, rekao je Božović, a onda odgovorio na direktno pitanje – može li Eraković da bude jedan od najboljih igrača ruskog prvenstva.

“Da, sto odsto”

Ruske novinare je zanimalo da li igrač iz srpskih timova mogu instant da postanu protagonisti u njihovom prvenstvu. Božović nije imao dilemu, a posebno je izdvojio jednog igrača crveno-belih.

“Crvena zvezda je pobedila Zenit, videli ste to. Izdvojiću veoma talentovanog Stamenića. U Srbiji uvek ima zanimljivih mladih i iskusnih igrača. Svaki klub može da pronađe pravog za sebe”.

Bonus video:

4 Komentara

    Krenuo je Vidićevim stazama ali teško da će ikada dostići njegov nivo i stil igre

    Verujem da će Eraković poput Vidića nakon dve sezone pravac na ostrvo

    Daj boze da spajic mozr nisam oduseljen mislim da je to nedeljkovic

    Mnogo je daleko Erakovic od Vidica. Mada nikada se ne zna sta moze da bude

Postavi odgovor