DANAC NIJE ODUŠEVLJEN: Želeli smo da izbegnemo Francuze, najvažnije je pobediti Tunis

Selektor Danske Kasper Hjulmand nije bio zadovoljan suparnicima u grupi.

-Nije tako dobro. Voleli bismo da smo izbegli Francusku, siguran sam da su jedan od najboljih timova na svetu, neverovatno talentovani igrači. Ako Peru prođe, i oni su izuzetno jaki. Ako želimo da prođemo, pobeda nad Tunisom je obavezna – ističe Hjulmand.

Reprezentacija Danske igra u grupi D sa Francuskom i Tunisom, a čeka se još jedan protivnik: Peru ili pobednik Australija – UAE.

Selektor aktuelnih šampiona sveta, Didije Dešan rekao je da se ne sme previše pažnje pridavati sastavu grupe za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Ne smemo previše da se zanosimo posle žreba. Danaska je stigla do polufinala na Evropskom prvenstvu, 11. su na FIFA rang listi i među najboljim evropskim selekcijama. Mi jesmo svetski prvaci, ali to je bilo pre četiri godine. Ne osećamo pritisak, samo radost. Naravno da to što branimo trofej donosi i veća očekivanja, ali miran sam, osim što rade adrenalin i uzbuđenje pred Mundija – kaže Dešan.

Svetsko prvenstvo održava se od 21. novembra do 18. decembra. Grupna faza trajaće dvanaest dana i tokom nje ćemo gledati četiri utakmice dnevno. Francuska koju su skoro svi želeli da izbegnu na žrebu brani trofej osvojen pre četiri godine u Rusiji.

HOLANDSKI SELEKTOR ZADOVOLJAN: Dobar žreb, ali ne znam ništa o rivalima

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PENALTY CHALLENGE: Gazda Paja – Partizan je pank i underground, malo nas je ali…

3 Komentara

    Sve u svemu, Mundijal ce biti bas zanimljiv

    Francuzi su glavni favoriti za osvajanje Mundijala

    Niko nije želeo da izvuče Francuze

Postavi odgovor