ILIEV PREŽALIO STANOJEVIĆA: Imamo listu sa petoricom kandidata na mestu trenera!

Ivica Iliev, sportski direktor Partizana, otkrio je da već postoji spisak od pet imena, koja bi mogla da naslede Aleksandra Stanojevića na mestu trenera!

Fudbaleri iz Humske ispustili su lidersku poziciju u domaćem šampionatu pred sam kraj prvenstva, a u finalu Kupa bio je bolji večiti rival, tako da je i ova sezona prošla bez trofeja.

Stanojević je u više navrata ove sezone izrazio nezadovoljstvo tretmanom njegovog tima, pored raznih opaska najavio je i potencijalni odlazak na kraju godine, što se i desilo.

Svoje iznenađenje ovim potezom nije krio ni Iliev.

Do poslednjeg trenutka verovali smo da će Stanojević ostati trener, tako da nekog drugog nismo ni tražili. Bili smo ubeđeni da će, ako osvoji Kup, ipak odlučiti da ostane. Nažalost, ni jedno ni drugo nije se desilo i tek sad ćemo tražiti novog trenera. Imamo spisak sa pet ili šest potencijalnih kandidata, ali ne bih da otkrivam imena. Razgovaraćemo sa svima, svako od njh ima svoje prednosti. Ne verujem da ćemo preseći pre sledeće nedelje – izjavio je sportski direktor Partizana za “Informer”.

Kako dalje navodi apsolutno nema ljutnje između uprave kluba i Stanojevića, kome je ovom prilikom iskazao razumevanje i poželeo mu sreću u nastavku karijere.

– Sa Stanojevićem imam prijateljski odnos, naravno da smo razgovarali nakon što je dao otkaz. Razumem ga. Bio je pod konstantnim pritiskom dve godine, na prvoj liniji, stalno na udaru. Istrošen je i dosta mu je. Žalim mu mnogo sreće u karijeri – zaključio je Iliev.

Ne postoje i dalje proverene informacije, ali Mladen Krstajić se spominje kao neko ko bi mogao da preuzme klupu Partizana, ali i drugi bivši asovi crno-belih su igri.

ĆAVI PRECRTAO ČETVORICU IGRAČA: Slobodni ste u izboru novih klubova!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MERIDIAN ANALIZIRA: Finale Lige šampiona – Sport Fokus EP48!

 

2 Komentara

  Vazno je da imaju ideju ko bi mogao da zameni trenera Aleksandra Stanojevica!!!Od ideje do realizacije samo korak ih deli….

  Odgovori

  SAMO VLADIMIR IVIC ,NIKOLIC ILI
  JOKAN ! DRUGI NE DOLAZE U OBZIR
  NIKAKAV KRLE I SASA ILIC.

  Odgovori

Postavi odgovor