STOLICA OTKRIO: Ovo je prava istina o "slučaju Iliev"! Prelazni rok nije završen, sve će funkcionisati na sledeći način!

Partizan je loše krenuo i posle tri kola u Super ligi Srbije ima samo jednu pobedu i dva remija. Situacija nije blistava, klub je napustio sportski direktor Ivica Iliev, a na konferenciji za medije pred gostovanje Novom Pazaru govorio je i trener Ilija Stolica.

Crno-beli moraju da se vrate na pobednički put kako cela sezona ne bi otišla u nepovrat, a Stolica je na konferenciji pred meč govorio i o “slučaju Iliev”:

Šta je istina u slučaju Iliev?

– Važno je da nikakvih sukoba nije bilo, posebno ličnih. Jasno vam je i iz saopštenja direktora, okolnosti su takve, nije dobar ni jednostavan trenutak, ali ja moram da poštujem privatnost lične odluke. Sukoba nije bilo, to je neistina na svim nivoima – rekao je Stolica, pa nastavio:

– Spekulacije i neistine je neozbiljno komentarisati. Sve što sam uspeo da čujem nije istina. 

Kako je Stolica podneo ovakav epilog?

– Iznenađujuće, kad imam osećaj da sam na putu ispravnosti i istine, za mene ne postoje kompromisi i prepreke. Ko god mi se bude našao na putu, prepreke neće postojati. Postojaće male prepone, ali krajnji cilj se zna. Tu smo za dobrobit Partizana – dugoročan.

Kako će funkcionisati Partizan do kraja prelaznog roka?

– Mi moramo da budemo ozbiljan klub. Ja sam došao sa idejom da neke stvari menjamo, a to nije jednostavno. Sale Zdjelar je otišao, bio je kapiten za primer, Holender je jako blizu odlaska, obojici se zahvaljujem. Imali smo 13,14 odlazaka, a samo šest dolazaka i potrebno je vreme da se sve što je novo uskladi i krene u pravcu u kom svi želimo da idemo. Ovaj start se desio, ali je vreme to što radi za nas i biće bolje. Prelazni rok nije završen, razgovarao sam sa direktorom Vazurom na tu temu, osnova je da na svakoj poziciji imamo po dva kvalitetna igrača i trudićemo se da taj posao podelimo između sebe i završimo kako treba.

POZNATA LICA U “ZEMUNELU”: Šta Bojan Ostojić i Nikola Trujić rade u SC Teleoptik?!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PENALTY CHALLENGE: Jovana Guzijan – Kristijano Ronaldo me mnogo nervira zbog…

Postavi odgovor