Veliki preokret: Brozović rekao "da" Saudijcima i izboksovao ugovor od kojeg se vrti u glavi

Saga oko Marcela Brozovića je konačno okončana. Hrvatski reprezentativac se dugo lomio i nećkao da bi na kraju prihvatio ponudu iz Saudijske Arabije!

Već nedeljama bogati Saudijci pokušavaju da ubede sjajnog vezistu da se preseli u tamošnju ligu koja preti da se ugura među 10 najboljih na svetu.

Predstavnici Al Nasra su brzo slomili Inter ponudom od 23.000.000 evra za obeštećenje, dok je daleko teži zadatak predstavljao sam Brozović.

Njemu se nikako nije išlo u Aziju. Čekao je Barselonu koja ga je želela i koja nije imala novca da ga priušti na kraju zbog brojnih finansijskih problema.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Na kraju kada je Brozović video da od njegovog kluba iz snova nema ništa odlučio je da više ne bude u Interu i potpiše ugovor života.

A zaista mu je Al Nasr spremio ponudu od koje staje pamet. Naime, 30-godišnji vezista će u naredne tri godine zaraditi okruglo 100.000.000 evra!

Poređenja radi u Interu je godišnje imao 6.000.000 evra. Ne treba ni da napominjemo kolika je to razlika. Brozović će pomenuti novac zaraditi na ime plate i bonusa za sam potpis ugovora.

Kako je sve dogovoreno očekuje se da Hrvat uskoro otputuje u Saudijsku Arabiju i potpiše za klub gde će deliti svlačionicu sa Kristijanom Ronaldom i Zakimom Ziješom.

Nastavljaju tako Saudijci da dovode velike evropske zvezde i samo je pitanje koja će naredna sleteti…

Bonus video:

4 Komentara

    Brozoviću je ovo najbolja odluka pa u Interu ne bi toliko zaradio za sledećih 10 godina

    Ma Arapi su carevi – kad se igrač dvoumi daj mu ponudu da mu se zavrti u glavi i odmah pristanu!

    Saudijska Arabija kad nacilja igraca koga zeli nema meru u iznosu novca koji daje da bi zelju i ispunila!!!

    Sa ovakvom cifrom …kako da ne potpise ugovor

Postavi odgovor