ILIEV HVALI TRENERA PARTIZANA: Stanojević najbolji u poslednje tri decenije

Početkom septembra fudbaleri Partizana dobili su novog trenera. Ponovo je u Humskoj 1 debitovao Aleksandar Stanojević, a doskorašnji sportski direktor Partizana Ivica Iliev smatra da je popularni Stanoje možda i najbolji trener u poslednje tri decenije na klupi Partizana.

 Iliev je u razgovoru za Novosti otkrio da njegovo mišljenje nisu svi pozitivno prihvatili.

– Nemam problem da kažem tako nešto, jer to zaista mislim. Veoma dobro se poznajemo, pratio sam rad i ostalih trenera što kao igrač nekada, što sa funkcije sportskog direktora. Bilo je i nekih naših bivših trenera koji nisu krili ljutnju kada sam im rekao da mislim da je Stanojević najbolje rešenje za klupu u poslednje tri decenije, ali to je moj stav – jasan je Iliev.

Karijere Stanojevića i Ilieva stalno su se preplitale…

– Najpre smo bili saigrači, pa sam igrao za Partizan kada je Sale bio trener i kada smo se plasirali u Ligu šampiona, a eto treći put smo se ukrstili kada sam ja u klupskim kancelarijama, dok je on ponovo na našoj klupi. Ne sumnjam uopšte da će i sadašnja saradnja biti plodonosna kao i one ranije-.

Pre deset godina, Stanojević je uveo Partizan u Ligu šampiona, sada crno-beli igraju u Ligi Evropi, ali je cilj opstanak u Evropi.

Sale ima sve što bi savremeni trener trebalo da ima. Ambiciju, karakter, poseban stručni kvalitet, generalno veliki broj njegovih vrlina je zaista na vrhunskom nivou. Nisu mu se otvorile karte na željeni način po odlasku iz Partizana, a ja sam siguran da će ponovo pokazati koliko vredi. Sadašnji selektor Portugalije Fernando Santoš me trenirao u PAOK, usuđujem se da kažem da je on na njegovom nivou-.

Ambicije Partizana su uvek najviše, a Iliev veruje da Stanojević može da napravi velike stvari.

– Važno je da mu ekipa veruje od prvog dana jer je čovek koji autoritet stiče znanjem, a ne vikom. Ubeđen sam da će Stanojević napraviti velike stvari sa Partizanom. Dosta naravno zavisi i od sreće, ali mi osećaj kaže da ćemo prisustvovati spektakularnoj sezoni – optimista je Iliev.

NOVO SAOPŠTENJE: Partizan uzvratio Šurbatoviću

OBAVEZNO POGLEDAJTE: BRAT BLIZANAC | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #15

13 Komentara

  Zaista dobar, zaista dobar ali Nikolic je Nikolic

  Zaista dobar, zaista dobar ali Nikolic je Nikolic

  Koliko je zaista dobar to je Pitanje

  Msm da je Marko Nikolic bolji od njega🥇

  I ja se slazem sa Ivicom, Stanoje je vrhunski trener.

  Odličan trener, videćemo da li će se partizan proslaviti na utakmicama ili neće

  Dobar je trener ali je sad dosao u nezgodno vreme nece imati neke uspehe

  jao ljigavcu jedan,pa tako govoris za svakoga ko dodje da bude trener,na sva usta si hvalio Savu,sad cim je poso odma je drugi najbolji,strasno kakvi ljudi

  U predhodnom mandatu je bio odlican, videcemo u ovom kako ce biti mnogo stvari se promenilo od tada

  Nadam se da će svoje kvalitete na najbolji mogući način iskoristiti u Partizanu, kome je nesumnjivo neophodna podrška kvalitetnih ljudi

  Mislim da ce opet napraviti dobar posao sa ekipom, posteno od svih trenera sto su se menjali on je ostavio najbolji utisak

  Dobar trener..videcemo da li ce nesto napraviti sa Partizanom

Postavi odgovor