ILIEV NAJAVIO POJAČANJE: Stiže za nekoliko dana!

U osvit duela sa Santa Klarom navijači Partizana su dobili više nego dobre vesti od nezvaničnog sportskog direktora Ivice Ilieva koji je najavio dolazak pojačanja!

Nije tajna da trener Aleksandar Stanojević već nedeljama vapi za još jednim fudbalerom koji može da pokrije sve krilne pozicije, ali i mesto napadača.

Imao je Partizan dogovor sa Žulijanom Engojem iz Eupena koji je trebalo da bude plaćen 1.500.000 evra, ali je u međuvremenu taj dogovor – otpao.

Usmerili su crno-beli sve snage na dovođenje Kvinsija Meniga iz Tventea kome nije u interesu da se seli po svaku cenu i nada se da će dobiti neku atraktivniju ponudu od Partizanove.

Sa druge strane, crno-belim nemaju toliko vremena za čekanje, pa će se potruditi maksimalno da ubrzaju proces oko dovođenja novog igrača, pogotovo usled povrede Danila Pantića.

– Šteta zbog Dače. Po dolasku u Partizan odmah se nametnuo kao jedan od nosilaca ekipe, ali šta je – tu je. Moramo dalje, siguran sam da će stručni štab i igrači učiniti sve da nadomeste njegov izostanak. Ovo menja planove, učinićemo sve da ubrzamo pregovore i da u narednih nekoliko dana dovedemo pojačanje u ofanzivi – rekao je Iliev za Informer.

Ističe i nezvanični sportski direktor Partizana da nije cilj da se dovede bilo ko, već neko ko će praviti razliku.

– Imamo neke opcije, aktivni smo na tom polju. Nismo hteli da žurimo, jer tada lako može da se pogreši. U prethodnih nekoliko godina retko kada smo promašivali sa strancima. Hoćemo da dovedemo igrača koji će zaista da donese kvalitet i pomogne ekipi, a ne samo da bi popunio broj – poručio je Iliev.

MA DA LI JE OVO MOGUĆE? Prijović od Arapa dobio KOFERE NOVCA samo da ode!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Damir Mikec: U olimpijskom selu sam shvatio da sam osvojio srebro!

8 Komentara

  Koliko pojacanja se najavljuje,videcemo sta ce od svega toga biti!!!!

  Da vidimo koje ce na kraju pojacanje biti 😀

  Nije to tako losa ponuda bia,mada ikod njih misli lete i stalno se neko predomislja.

  Sigurno da sprema neko iznenadjenje… Dobar posao je napravio ovog leta

  Bice neka bomba… Ivica ume da ubode pojacanje za Partizan💣

  Baš da vidim koga će da dovedu, verovatno ponovo neki promašaj.

  Svako pojačanje je dobrodošlo ali nam ne treba za utakmicu sa Santa Klarom.

  Nadam se da će dovesti nekoga ,potreban je igrač u napadu koji moze da pomogne ekipi

Postavi odgovor