ŠPANIJA BRUJI: Navijač je dobro, ali su golman i doktor Kadiza pravi heroji!

Fudbal je u tom trenutku bukvalno stao. Čak i dobar deo fudbalskog sveta kako bi se sa pažnjom oslušnule i pronašle vesti iz Španije sa meča Kadiz – Barselona.

Podsetimo, utakimica je prekinuta pred kraj na pola časa kako bi se jednom navijaču ukazala pomoć. Čoveku je prvo pozlilo da bi se potom ustanovilo i da ima srčani udar!

Sudija u prvi mah nije prepoznao zašto navijači dobacuju, ali kada je shvatio odmah je zaustavio utakmicu da bi doktori mogli da pomognu navijaču Kadiza.

Utrčale su obe lekarske ekipe na tribine, a pravi heroj je doktor Kadiza koji je to uradio iako je imao polomljenu nogu?!

Kada su to navijači Kadiza videli momentalno su mu uputili gromoglasan aplauz. Ali, nije on jedini koji ga je zaslužio.

Pisali smo vam još sinoć o reakciji golmana domaćeg tima Konana Ledezme koji je odmah otrčao do klupe po defibrilator i doneo ga na tribinu.

U takvim situacijama je vreme od ključnog značaja i fudbaler Kadiza je trkom otrčao do navijača. I to je značajno pomoglo u kritičnoj fazi.

Na svu sreću, prema poslednjim informacijama iz Španije, navijač je dobro i samo zahvaljujući brzoj lekarskoj pomoći nije doživeo smrtni ishod.

I zato su ovog jutra u Španiji u centru pažnje lekari i Ledezma. Vala su i zaslužili!

BIVŠI TRENER PARTIZANA PONOVO U POSLU: Lotar Mateus dobio novi angažman

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MUNDIJAL NA DLANU: Upoznaj Argentinu i osvoji dres! EP09 | Meridian

2 Komentara

    Pozlilo čoveku kad je video kako igra tim njegovog voljenog kluba

    Svaka čast kako su odreagovali u ovakvim situacijama svaka sekunda je bitna

Postavi odgovor