Kako je Natho pomogao Zvezdi da dođe do ogromnog pojačanja

Bibars Natho je pomogao Crvenoj zvezdi da angažuje novog golmana Omrija Glazera, koji je na Marakanu stigao iz Hapoela Ber Ševe.

Partizanov vezista kao bivši kapiten Izraela je bio jedan od ljudi koji su savetovali 27-godišnjeg čuvara mreže da izabere Beograd i srpskog šampiona.

EKSKLUZIVNO – registruj se i osvoji do 120.000 RSD bonusa na uplatu prvog depozita

Osim Natha, Glazer je dobio savete i od Idana Vereda, da pojača redove ekipe iz Ljutice Bogdana.

Izraelac je na predstavljanju otkrio da su njegovi sunarodnici bili važan deo njegove odluke i da su mu Zvezdu predstavili na najbolji mogući način.

“Prvo sam razgovarao sa Veredom, koji je igrao u Zvezdi. On mi je dobar prijatelj i rekao mi je mnogo toga lepog o ovom klubu. Samo dobre reči i dobra sećanaj. Takođe, pričao sam sa Nathom, koji je bio kapiten mog nacionalnog tima. On mi je rekao sve najlepše o klubu, gradu, kao i velikom rivalitetu sa Partizanom. Dovoljno sam se raspitao o svemu, tako da mislim da znam dovoljno”, rekao Glazer na predstavljanju, koje se održalo na Zlatiboru, gde je Zvezda počela pripreme za novu sezonu.

Zvezda predstavila veliko pojačanje: Daću sve od sebe za ovaj klub

Bonus video:

7 Komentara

  Vidi i ovaj covek da od fk Partizan nema nista i da ce mozda od sledece sezone u drugu ligu, pa neka covek brani u šampionskom timu.

  Odgovori

  Posle košarke sledi raspad fkcz ili Crvenog Zla..

  Odgovori

  Svi ste vi od istog proizvođača skovani, samo pod drugim nazivom.

  hahah da, da evo raspadamo se. Uzeli za 2 godine sa 35 miliona evra jednu ABA ligu i sad se sve okolo raspada oko njih a oni prvaci Evrope. Za dve godine Obradovića Zvezda 5 trofeja a on jedan. Raspadosmo se. Pobegli od domaće lige jer su prepuni stranaca i morali bi bez 2 igrača da igraju i pobegoše jer znaju da bi pukli kao u kupu.

  Zna čovek o kakvom klub je reč, neće sigurno da ga savetuje da pređe u Partizan

  Odgovori

  Izraelac nije dosao toliko zbog para vec zato sto ga je Natho “toplo” savetovao!!!!!

  Odgovori

  Jeste da, da nije bilo njegovih “toplih” reči ne bi bilo ništa!!! Hahahahahaha

Postavi odgovor