"Posle prvih pola sata bih ga prodao, dobio bih 25 miliona"

Nakon velikih muka ove sezone Liverpul je zablistao protiv Lidsa, a neočekivani heroj bio je Diogo Žota.

Zapitali su se mnogi o čemu se radi kada je ponovo u startnih 11 bio Žota koji do utakmice u ponedeljak u Premijer ligi nije postigao nijedan gol ove sezone.

Prvih pola sata meča odigrao je za zaborav, što je podstaklo legendu Liverpula, sada stručnog konsultanta Skaj sporta, Džejmija Karagera da se našali na njegov račun.

Do kraja je Portugalac upisao asistenciju i dva gola.

„Posle pola sata ove utakmice, prodao bih Žotu. Uzeo bih 25 miliona i gledao bih na šta da ih potrošim. Posle svega večeras, možda bih dobio i 30 miliona. Odigrao je slabo prvih pola sata i da se tako nastavilo mislim da bi već na poluvremenu umesto njega ušao Darvin Nunjez“, rekao je Karager.

„Iskreno, videli smo šta može, vratio se posle povrede, nisam potpuno siguran zašto Nunjez ne igra“, rekao je Karager pre nego što ga je voditelj Dejvid Džons prekinuo i izneo statistički podatak koji kaže da je Žota u prvoh pola sata izgubio loptu 15 puta.

„15? Vau. U prošlosti je davao golove za Liverpul, dugo već nije tresao mrežu i ne mogu da shvatim Klopovu odluku da on ima mesto ispred Nunjeza. Činjenica je i da je Nunjez ‘nov’, ali zato želiš da mu daješ više vremena da se uklopi sa igračima. Nisam siguran, ali opet, dao je dva gola i imao je asistenciju, ali mora da se kaže da je imao veoma teških prvih pola sata“, zaključio je Karager.

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

4 Komentara

    Treba mu dati šansu, glupo je odmah prodavati igrača ako je imao neki slabiji period

    Ovo je bila veoma surova kritika protiv Žote a on je ipak u drugom delu utakmice dao svoj doprinos

    Zablistali protiv Lidsa, njima bi i Partizan strapa 2 gola

    Na kraju se ispostavilo kao pun pogodak odigrao je do kraja Jota strasnu utakmicu i pokazao da moše biti i te kako opasan

Postavi odgovor