Kakve vesti, strašne vesti: Legendarni Rus preuzima srpski tim naredne sezone?!

Kakve vesti nam stižu iz Rusije! Legendarni Aleksandar Keržakov dolazi u Srbiju i postaće trener subotičkog Spartaka, prenosi Sport ekspres.

Proslavljeni napadač je navodno u odmaklim pregovorima sa “Golubovima“ i pitanje je vremena kada će ceo posao biti ozvaničen.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Nakon što je Milan Milanović napustio Suboticu, otvorilo se mesto za novog trenera, a Spartak je video idealno rešenje u vidu Keržakova.

Ne bi ovo bio prvi put da Suobirčani imaju Rusa za trenera, jer je prethodno Andrej Čermišov bio deo tima sa severa Srbije.

Što se tiče Keržakova, ovo bi bio sjajan potez za našu ligu, jer se ne pamti da je ovako veliko ime stiglo u neki tim a da nisu Zvezda ili Partizan.

Legendarni golgeter iza sebe nema bogatu trenersku karijeru, jer je vodio samo mladu reprezentaciju Rusije, Tomsk, Njižnji i kiparski Karmitos.  

Bonus video:

4 Komentara

  Živi bili pa videli, ne treba se radovati unapred

  Odgovori

  Sve ovo dobro i lepo zvuči ali mi se čini da na kraju neće biti ništa

  Odgovori

  Neka mu je sa srecom i obostranim uspehom!!!!Spartak dobija premiju!

  Odgovori

  Zašto da ne čovek je imao iza sebe dugu i uspešnu karijeru kao fudbaler i sigurno ra ima znanje i iskustvo koje će mu znaciti i u trenerskim vodama

  Odgovori

Postavi odgovor