SPORTSKI DIREKTOR MBAPE POČEO SA RADOM: Kilijan uzeo metlu i hteo bi da otera čak 13 saigrača?!

Kada je Kilijan Mbape potpisivao novi ugovor sa Pari Sen Žermenom do 2025. godine dobio je nešto što trenutno nema nijedan fudbaler na svetu – mogućnost da se meša u sportsku politiku kluba. I Kilijan je to već počeo da radi.

Nije prošlo puno, letnji prelazni rok se ubrzano približava, a Mbape je već u dogovoru sa predsednikom Naserom Al Kelaifijem počeo da pravi čistku u redovima Pari Sen Žermena.

Počeo je Mbape najpre od toga koga ne želi u timu naredne sezone i na tom spisku je čak 13 imena?! Više od jednog celog tima bi francuski fudbaler da “pometla” sa Parka Prinčeva…

Na famoznom spisku su: Tilo Kerer, Julijan Draksler, Danilo Pereira, Leandro Paredes, Ander Herera, Lajvin Kurzava, Mauro Ikardi, Pablo Sarabia, Huan Bernat, Idrisa Gej, Kolin Dagba i Serhio Riko.

Predsednik Naser Al Kelaifi se složio sa ovom idejom Mbapea i čak šta više, klub je još od ranije počeo da radi na prodajama većine ovih fudbalera sa spiska.

Nadaju se u prestonici Francuske da bi mogli da dobiju veliki novac na ime obeštećenja za pobrojane igrače kako bi se radilo na daljem osnaživanju sastava.

Na prvom mestu spiska želja je Oreljan Čuameni, mada je vezista Monaka daleko bliži Real Madridu i utisak je da će Pari Sen Žermen morati da se okrene nekim daleko realnijim opcijama.

Videćemo koje će one biti i kako će se Mbape po prvi put snaći u ovoj novoj ulozi nezvaničnog sportskog direktora kluba…

LEGENDA LIVERPULA POSTAO TRENER: Dirk Kajt preuzeo kormilo Den Haga!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MERIDIAN „FABRIKA KISEONIKA“ – Zasađeno više od 1.000 sadnica širom Srbije

4 Komentara

    Učiniće Naseru veliku uslugu a i uštedu ako ih najuri

    Pitanje je da li će moći da priušte igrače sa kojim bi on želeo da igra

    Sve ove igrače Mbape zna kao zlu paru što je i logično s obzirom da sa njima radi sve što ima veze sa klubom, tačno zna ko se koliko trudi, žrtvuje i na koga mogu da računaju

Postavi odgovor