Nastavak rata - FSS otpužuje Kolubaru: Falsifikuju dokumenta i dodaju stolice noću

Nastavlja se rat na relaciji FSS-a i Kolubare. Nakon mnogo prepiranja i previranja, nova epizoda stiže sa Terazija 35 gde su Lazarevčani optuženi za više (ne)dela.

Idemo redom. Noćas je Kolubara postavila dodatne stolice kako bi “poništila” odluku da zbog 90 mesta ne može da igra u Super ligi Srbije.

U snimku koji je dostavljen Sport klubu vide se radnici koji baterijskim lampama tokom noći rade na stadionu, dok su prethodno istovarali potreban materijal.

FSS takođe optužuje Kolubaru za falsifikovanje dokumenata?! Radi se o statusu izvesne Marte Ristivojević. Ona, prema dokumentaciji Kolubare radi kao generalni sekretar.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

U našoj kući fudbala imaju dokaze da se radi o laži pošto je već pomenuta Ristivojević navodno zaposlena u lokalnom vrtiću?!

Upravo su te dve stavke (stolice i status Ristivojević) bili glavni razlog za izbacivanje Lazarevčana u treću ligu Srbije.

Iz FSS-a su poručili da će sve ove dokaze prosledici Sudu u Lozani (CAS) danas do 16 časova kada je poslednji rok za podnošenje argumenata u slučaju izbacivanje Kolubare iz Super lige Srbije.

Kako CAS postupa po urgentnom postupku već sutra će se znati i konačna odluka – da li Kolubara ostaje u Super ligi Srbije ili se pak seli u treći rang takmičenja.

Bonus video:

5 Komentara

    Neka se zavrsi sto pre rat izmedju Kolubare i FSSa,da se posvete nekim vaznijim i korisnijim stvarima!!!!

    Mutni su kao istoimena reka, kamo sreće da su jedini takav klub nego ima nekih koji su mutniji od Dunava

    JBT nek im već jednom plate zulum koliko treba da im se konačno skinu sa kičme

    radi i u vrticu i u klubu,sposobna neka dama haaha a i nema neke razlike u radnim mestima jer igraju kao u vrticu

    Ma sve nase klubove bih ja procesljao i kazne udarao.Nasa liga je definitivno liga bez briga i na sve lice samo na klubove ne,nazalost

Postavi odgovor